Najnovije vesti
Vesti Hronika
"PORŠEOM" NA MOTOKULTIVATOR Teško povređen stariji muškarac u udesu kod PROKUPLJA

"PORŠEOM" NA MOTOKULTIVATOR Teško povređen stariji muškarac u udesu kod PROKUPLJA

Jedna osoba je teže povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć na putu Drenovac – Bresničić u opštini Prokuplje.

porše Foto: Matti Blume / Wikipedia
porše
Ilustracija
Foto: Matti Blume / Wikipedia
Ilustracija

Prema podacima iz policije, do saobraćajne nezgode je došlo kada je „porše“, kojim je upravljao četrdesetdvogodišnji vozač, naleteo na motokultivator, koji je vozio pedesetdevetogodišnji mušakarac, a koji nije bio propisno osvetljen.

Motokultivator je sleteo u kanal pored puta, a vozač je zadobio teške telesne povrede i nakon ukazane prve pomoći na Odeljenju urgentne medicine bolnice “dr Aleksa Savić” u Prokuplju, upućen je na dalje lečenje u Kliničko-bolnički centar u Nišu.

Ovo je drugi slučaj za nepunih mesec dana u kome su učesnici saobraćajnih nezgoda vozači motokultivatora. Krajem juna, stotinak metara od centra Prokuplja, povređen je šezdesetjednogodišnji Radisav M. Koji je samo zahvaljujući velikoj sreći prošao sa lakšim povredama, iako očevici kažu da je udarac bio stravično jak.

Radisav je vozio kultivator kada je na njega od pozadi, naleteo vozač automobila kruševačkih tablica i udario u prikolicu. Od siline udarca Radisav je odleteo i pao na kolovoznu traku, ali je imao sreće i samo je lakše povređen, dok je kultivator sa prikolicom nastavio da se kreće i udario nekih desetak metara dalje u betonski zid sa suprotne strane puta.