Snimci dokaz brutalnog prebijanja (VIDEO)

E. V. N.

12. 07. 2017. u 11:29

Novi zapisi sa nadzornih kamera kafića ispred kojeg je na Zakintosu ubijen Amerikanac. Vidi se kako posle sukoba u klubu "Barkod" grupa Srba udara i šutira u glavu Bakarija Hendersona

Снимци доказ бруталног пребијања (ВИДЕО)

Foto:Printskrin

GRČKI mediji objavili su dva snimka tuče u Laganasu na Zakintosu u kojoj je u petak nastradao Amerikanac Bakari Henderson (22). Na petnaestominutnom zapisu sa nadzorne kamere u jednom kafiću, kroz čiji se izlog vidi obračun na ulici, Henderson utrčava u kadar, a potom se vidi rulja koja ga stiže i prebija. Drugi snimak pokazuje početak svađe u klubu i razmenu nekoliko udaraca.

Kako su snimci pokazali, sukob je izbio u klubu "Barkod" kod stola prekoputa šanka. Nakon što je grupa Amerikanaca napravila "selfi" sa jednom devojkom, Henderson se "zakačio" sa mladićem iz Srbije, koji ga je udario. Amerikanac mu je uzvratio i tu se snimak prekida. Na drugom, vidi se Henderson koji pokušava da pobegne. Međutim, on dobija jak udarac, obaraju ga na automobil i potom pada na tlo. Narednih nekoliko sekundi grupa momaka ga udara, šutira po glavi i telu, sve dok nije izgubio svest. U međuvremenu, nekoliko devojaka i mladića pokušavaju da ih razdvoje, ali bezuspešno. Nesrećni Bakari nije reagovao na lekarsku pomoć i ubrzo ga odvoze u bolnicu.

Grčki portal je objavio izjavu jednog srpskog izbacivača, koji je navodno učestvovao u incidentu.

- Hostesa, koja je bila srpskog porekla, imala je slobodan dan, ali je došla u klub, gde se družila sa Amerikancima, među kojima je bio i Henderson. Pričala je sa njima, šalila se i zabavljala - ispričao je neimenovani sagovornik tom grčkom portalu.

Prema njegovim rečima, u klubu je bilo puno Srba, od kojih je jedan prišao devojci i pitao je zašto se druži sa Amerikancima. Nakon toga, Amerikanac je odreagovao i Srbin ga je udario u lice i tako je sve počelo.

Osmorica napadača na Amerikanca na grčkom ostrvu Zakintos osumnjičena su za teško krivično delo grupnog ubistva. Njih šestorica su mladići iz Srbije - Miloš Ilić (18), Miloš Senić (25), Nemanja Petrović (18), Nenad Jovanović (22), Siniša Petrović (22), a pre dva dana su uhapšena još dvojica, među kojima i Dušan Ranković (33) iz Novog Sada. Jedan od te dvojice u sredu je pušten na slobodu.

U međuvremenu, porodice uhapšenih mladića strepe za njihovu sudbinu.

- Sa zebnjom očekujemo dan kada bi našeg sina i ostale osumnjičene trebalo da saslušaju grčki istražni organi i samo se nadamo da će sudija biti korektan i da neće nametnuti našem Nenadu ono što nije učinio - kaže vidno zabrinut Ljubiša Jovanović (51) iz Rečice kod Žitorađe.

I dok objašnjava da je njegova supruga Jasmina (45) posetila Nenada u grčkom zatvoru gde je razgovarala sa sinom desetak minuta, Ljubiša ističe da njihov sin negira bilo kakvu umešanst u ubistvo, što kako kaže, potvrđuje i snimak događaja. Tvrdi da je njihov sin u trenutku ubistva Amerikanca stajao sa strane.

- Moja supruga je pregledala neke snimke kamera na kojima se jasno vidi da naš Nenad nije učestvovao u tuči već da je bio u blizini - nastavlja priču Ljubiša i dodaje da od supruge saznao da su pritvorene Srbe izdvojili u zatvoru kao i da hranu moraju da kupuju o svom trošku.

Sa Nenadom Jovanovićem put Zakintosa početkom jula krenuo je i njegov najbolji drug Siniša Petrović, iz Žitnog Potoka kod Prokuplja, ali su se obojica našli na mestu incidenta kada je ubijen američki državljanin i sada su obojica pritvoreni.

Miloš Ilić, Nemanja Petrović, Nenad Jovanović, Siniša Petrović i Miloš Senić

STRAH OD IZRUČENjA

- SAMO se bojim da se na mom sinu i njegovom drugu ne polome koplja jer smo mi siromašni i iz malih sredina. Posebno se bojimo, a to je moj sin čuo od čuvara u zatvoru, da ih mogu izručiti Americi i da će im se tamo suditi - ističe svoja strahovanja Ljubiša Jovanović, Nenadov otac koji se nada i pomoći države oko bezbedosti i pravičnog suđenje njegovom sinu.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (131)

Miloš BG

12.07.2017. 11:54

E, sve mangup do mangupa. Deset na jednoga. Pa sta god da je uradio (obzirom na više verzija njegove "krivice")!!! E, zato sad kad treba odgovarati, nema više testosterona- suza suzu stiže, muskarcine kukaju, plaču, dozivaju mamu u pomoć. A tek sto ce biti kuknjave, daće Bog, u američkom zatvoru.

Драган

12.07.2017. 12:09

Нема оправдања за ово убиство, нити олакшавајућих околности. Шта год да је било пре догађаја на снимку, у тренутку убиства Американац не представља опасност ни за кога. То је једино битно. Нема овде ни говора о одбрани неке девојке, нити о самоодбрани. То говоре неки који ни не знају значење ових речи. Ово је резултат наопаког васпитавања наше младежи.

драган

12.07.2017. 15:22

@indi - и креаторе малоумних коментара по интернет порталима такође

Veroljub

12.07.2017. 15:46

@indi - Da sam ja vlast pohapsio bih i roditelje,a i ove sto u komentarima brane ubice.

aleksa

12.07.2017. 15:54

@indi - ne, celu srbiju pohapsiti i poslati na prinudni rad.Cek, ustvari kad bolje razmislim to su nam vec i uradili

Ivan

12.07.2017. 12:28

Nisu ga mnogo tukli ali ocigledno da je jedan sut u glavu a bilo ih je vise po snimku bio fatalan. Kako ce utvrditi ko ga je ubio to ne znam. Ali znam da ce dosta njih na robiju posle ovog snimka.

Stiv Stivenson

12.07.2017. 12:29

Ma sam se sapleo i pao jasno se vidi na snimku ,banana je u pitanju .....svima dozivotna robija i za lazne izjave i za napadace.

драгана

12.07.2017. 14:24

@Zulu - Bio je "ležeran" i "voleo je da se zabavlja".Pa,u tom duhu je potegao flašu na momka,koji je ,nažalost,naš momak.A onda nije bio brži na 100 metara.I njegovi mu nisu pomogli.Za razliku od "naših" koji su pokazali jedinstvo duha.I to je jedina lepa stvar u celoj priči,suprotstavljena nepotrebnoj smrti mladoig čoveka.Ali,eto,da čuvamo to jedinstvo u ljubavi i nekim lepim stvarima,da nikada ne dozvolimo da nam isperu mozgove i srca individualizmom.

Tanja

12.07.2017. 15:37

@Zulu - O cemu ti devojko govoris????Ubili su coveka i treba da odgovaraju za to. Kakva sloga kakvi bakraci to je klasican javasluk i nevaspitanje!!!! sto nisu prisli da pomognu ili otisli svojim putem pozvali pomoc a ne navalili da se pokazu nad jadnim deckom kakav god da je...sutnuti nekoga ko je bespomocan je jadno i za svaku osudu. Ako se dokaze da su krivi, a jesu sigurno, niko nikoga ne hapsi dzabe, dozivotna kazna!!!

NORMALAN SRBIN ZA RAZLIKU OD OVIH UBICA

13.07.2017. 03:20

@Zulu - Aleksa, botovi pa botovi...sta su botovi brate Srbine? (ne znam posto me Ameri placaju da pisem na pravom srpskom da me ne bi provalil pravi Srbi kao sto ste ti i Draganica pametnica, dobra dusica srpska koja opravdava ubice).

naranca

13.07.2017. 13:17

@Zulu - @normalan Pa pravi Srbi su I Nedic,Ljotic,.Draskovic,Brankovic.........Kakve to ima veze sa placanjem?

Anubisbgd

12.07.2017. 12:40

... i sta sad? vidi se da ga sutira nekoliko divljaka? ko je kriv?niko?...u stvari se tacno vidi ko ga je sve sjebao...

nsbg

12.07.2017. 15:20

@Anubisbgd - Cak i na prvo objavljenom videu izgleda problem zapocinje neko ko je prisao grupi u kojoj je amerikanac...iako je nevazno sta je amer, verovatno je samo tom bildeu bilo vazno to sto se neka srpkinja druzila s njim, pa na snimku izgleda da se zato naljutio i prebacio nesto preko stola i potom odgurnuo verovatno tog istog amera koji mora da mu je tada samo rekao da se smiri...tu pocinju da vreve strasti i amer da ne bude duzan za guranje udara istog (mozda flasom), dakle nema spasavanja cice nigde

Vucic

12.07.2017. 12:40

nema veze sto je amer isto tako bi I nekog.naseg , ne kazem da su.imali nameru da.ga ubiju ali eto desilo se

Iks

12.07.2017. 12:43

Onog u celavog u crno bijeloj majici, sa zavojem, njega, njega. Porciju dnevno, dozivotno. Nikome i nicemu nije na ovom svijetu potreban.

драган

12.07.2017. 15:21

@Iks - хехе јуначина са портала, њега,њега...за шта и коме ли си ти јадан потребан

Ženski Gen

12.07.2017. 12:44

Molim Vas dobro pogledajte reakciju ove ženske što sedi, došla je iz unutrašnjosti lokala da vidi šta se dešava, čak je sela i na stolicu da očegledno uživa u sceni dok ujedno izigrava uznemirenu žrtvu događaja, druga ženska je čak smiruje milujući je celo vreme po kosi...

Pixy

12.07.2017. 12:52

Degenerična Kopilad Srbistana zbog kojih ljude bude sramota što su pripadnici iste nacije.

Daka

12.07.2017. 15:09

@Pixy - sto su degenerici ?? samo zato sto su branili svoga druga ? pa ti Amerikanci sjebase ceo svet i sami sebe ne sude samo glupi Srbi poput tebe pljuju po svome narodu , i iskreno zao mi je sto sam Srbin kao i ti .

Mira

12.07.2017. 13:01

Nije ni cudo sto nas svi zaobilaze u sirokom luku i smatraju agresivnima.Uvek neki Srbi ucestvuju u ubistvu stranca i to na krajne kukavicki nacin u ovom slucaju 8 na 1.Da su neke face tukli bi se jedan na jedan a ne ovako.Sramota da ih je dok su zivi.

драгана

12.07.2017. 14:19

@Mira - I neka nas zaobilaze.Dobronamerno nikada nisu ni dolazili,ako već prebacujemo temu na taj teren.

драган

12.07.2017. 14:42

@Mira - To што тебе заобилазе доказ је да се ипак ради о неким приватним стварима,ти види шта је тачно. А и ти си неки експерт за туче па знаш све о томе? А шта ако је тај амер неком нашем флашом исекао главу или око или ко зна шта? Вероватно нема везе јер је то ипак неки наш

Mile

12.07.2017. 13:03

Na snimku se vidi da je bio mrtav za 4 sekunde ! Sto je nerealno da neko umre od par udaraca . Naravno od udarca moze da udari glavom u beton i slicno , ali od 4 udarca se ne umire tako brzo .Ono sto mi nije jasno je , Zasto se pravi ovakva Medijska Buka oko ovoga ? To nanosi stetu svima ! Kada je na Kalemegdanu Pijani - Drogirani Amerikanac ubo nozem Srbina ispod srca , bila je vest 3 reda , a nije ni objavljeno da je pusten uz izvinjenje . Ovde Kolonijalna uprava USA pravi Cudo od ovoga !

nsbg

12.07.2017. 15:00

@Mile - Nije dobro pitanje zasto se pravi medijska buka, jer citajuci americke vesti to ocigledno nije bila njihova namera, vec novina 's ove strane okeana' koje na taj nacin samo podizu sebi tiraz prenoseci kojekakve izmisljene verzije... Jedino pitanje koje bismo trebali da postavimo Mile je zasto se ne pravi buka s ciljem da se mladi ovde nauce da nema niceg junackog biti 'heroj' u coporu. Na kraju ce se i ovo zaboraviti i nista se iz toga nece nauciti a covek stradao?

драган

12.07.2017. 15:27

@Mile - Не колонијална уса већ бедне испоставе у којима наши бескичмењаци раде шта им се и каже и не,не би ли се некако додворили газди.

ja

12.07.2017. 15:39

@Mile - Tako je brate. Zapazi samo koliko anit srpskih botova ostavlja komentare po raznim sajtovima, pa cak su dosli i ovde, odma se prepoznaju.

DOBAR SRBIN

13.07.2017. 03:13

@Mile - Pa da Mile, najbolje je da precutimo sve i da sto pre zaboravimo ovu sramotu Srpsku. Ubijen je neki tamo lutak Amerikanac a ne covek jel tako? Zasto buka oko ubistva nekog ko nije Srbin, jer mi Srbi smo bolji od svih a zivot ovog je bezvredan? Mlad si ti sigurno, a da imas dete koje su divljaci mucki ubili, digo bi prasinu i te kako. Namerno mi je nadimak DOBAR SRBIN da bi se distancirao od tebi slicnih i skrenuo paznju na to da "mozemo biti ljudi iako smo Srbi".

naranca

13.07.2017. 16:47

@Mile - @dobarhrvat General Ulisis Grant Severnjacka armija (Jenki), citat'' Samo je mrtav Indijanac dobar Indijanac'',gotov citat.

nsbg

12.07.2017. 13:07

sve heroj do heroja samo...al ste jaki...9 na 1. e junaci moji, vi za ferku culi niste, kamoli u njoj ucestvovali. zasluzujete robiju...max.

драган

12.07.2017. 14:39

@nsbg - Па и он је био са екипом тамо,ко му крив што су га његови оставили на цедилу

Golub

12.07.2017. 13:15

ko su ove devojke koje su sve vreme u centru pažnje i plaču . One verovatno znaju nešto više o svemu

KEBA

12.07.2017. 15:05

@Golub - To su amerikanke,one ce biti glavni svedoci optuznice,vidi se da devojka rukom pokazuje u pravcu mladica koji je ucestvovao u tuci.Onaj celavac i u sarenoj majici su vojde copora.

stefan

12.07.2017. 13:39

E pa, na snimku se jasno vidi jedan ga baci na auto ovi ostali koji dodji za njim ka sutnu i udaraju... Samo jos da se otkrio koje ko, i stvari su jasne! U corku s tim "mazencima" ! Hrabri junaci, nema sta...svi na jednog to je herojstvo! I nema tu, pa hteo sam ga samo udariti ne i ubiti..NEMA! Ko kome daje za pravo drugog udariti SEM ako nije u svojstvu SAMODBRANE! Ove nema odbrane, decko ako nije brus li nemoze da se odbrani od ove horde i njima i treba drakonska kazna, dosta vise nasilnici

Novčana Podrška

12.07.2017. 14:11

@stefan - Koliko je njih nas tuklo 1999...??? Pozovi pamet, ne razum! Seti se male Milice...

драгана

12.07.2017. 14:17

@stefan - Pa to što je potegao flašu na čoveka govori o Hendersenovoj miroljubivosti i dobronamernosti,o njegovoj "ležernosti i zabavnom duhu".Ono na šta nije računao je da mu američki pasoš u zadenjem džepu ne vredi ništa u nekim situacijama i nije računao da postoje belci koji trče brže na ste metara.Nije u redu uopšte što je neko stradao,ali flaša u glavu je mogla koštati života i našeg momka,zar ne?Budimo pošteni i realni.Vazda bilo-o pokojniku sve najbolje.

Koga stitis?

13.07.2017. 01:02

@stefan - Promasio si temu covece...Problem srpskog drustva je to sto ovakve kukavice koje ubijaju od batina njih deset na jednog coveka u Srbiji bivaju oslobodjeni, jos su i glavne face u drustvu, a bas takve ne treba da stitimo niti da im oprastamo bilo sta, jer ce isto to uraditi i srpskoj deci. To su ostrasceni huligani koji morju da odgovaraju za svoja dela.

DOBAR SRBIN

13.07.2017. 03:03

@stefan - Mala Milica nije bila meta bombe od koje je nastradala. Velika nesreca, ali ona je zrtva sistema u kome smo ziveli tih 90-ih godina, pod Milosevicevom diktaturom, a NATO nas je oslobodio, tako da je Milica HEROJ tog rata! (ako ces vec da prizivas pokojnu Milicu, kojoj nije mesto u ovoj prici). Ovde je rec o neljudima koji zive u zemlji gde jesu ljudi isfrustrirani svim i svacim, ali to im ne daje za pravo da ubijaju nevine ljude.

xxx

13.07.2017. 12:19

@stefan - Mala Milica jeste bila meta bombe jer u suprotnom nebi gadjali civilne objekte,nebi gadjali voz pun civila,rts i slicno,mozda je nato za tebe oslobodilacka alijansa za mene su zlocinacka alijansa i zelim da im se desi isto sto su oni uradili nama,nista vise i nista manje od toga.

naranca

13.07.2017. 15:39

@stefan - @dobarhrvat ''ako ces vec da prizivas pokojnu Milicu, kojoj nije mesto u ovoj prici''----------ti mislis da joj nije mesto ovde.Mozda I nije.Ali je skoro svim Srbima proletela kroz glavu dok su citali ovaj clanak.Teni sigurno nije.

cvetic

13.07.2017. 21:05

@stefan - Dragana, naš čovek udari Amerikanca i ti očekuješ da on ne uzvrati udarac, da se ne brani? Ok, možda nije trebao sa flašom ali ni ovaj "naš" nije trebao uopšte prvi da počinje."Nije u redu uopšte što je neko stradao,ali flaša u glavu je mogla koštati života i našeg momka,zar ne?" Jeste, mogla ga je koštati i zbog toga treba njih 10 na jednog čoveka? Tvoj komentar bi imao smisla da "naš momak" nije prvi zadao udarac.

Verica Petrovic

12.07.2017. 13:45

Toj deci treba pomoci,ako su ga oni ubili,sigurno nisu namerno,za razliku od amerikanaca koji su nas namerno ubijali 1999.i gle cuda,nisu odgovarali za to!

Nn

12.07.2017. 13:55

@Verica Petrovic - Verice! Kome ovde treba pomoci, ovo je razularena banda. Ubili decka I sad treba neko da I'm pomogne. S koje si planete, kad tako razmisljas.

Jovan

12.07.2017. 14:55

@Verica Petrovic - Neverovatno da neko ovakav komentar smatra pozitivnim. Ovo je poziv na linč svi Amerikanaca. Verici kao da je žao što i sama nije sudjelovala u brutalnom ubistvu. Strašno. Po toj logici trebalo bi ubiti svakog stranca, pošto skoro da nema nacije sa kojom u istoriji nismo ratovali.

Lili

12.07.2017. 15:12

@Verica Petrovic - Kakve veze ima bombardovanje sa ovim dogadjajem. Taj mladic, koga jako žalim, nije došao tamo Nato-avionom i sa bombama.

Jovan

13.07.2017. 07:53

@Verica Petrovic - "svih Amerikanaca" zato što ih pominje - "...za razliku od amerikanaca..." "linč" zato što opravdava ubistvo istorijskim događajem - krvna osveta ili linč je jako slično - za nešto što se dogodilo pre skoro 30 godina. Na žalost nama ni 500 godina ne pretstavlja istoriju.

naranca

13.07.2017. 12:56

@Verica Petrovic - @jovan Pominje ih kao placene slepe izvrsioce genocida nad Srbima 1999 I dalje.Ali ne pominje linc.I ne poziva na linc.Linc si ti ubacio.I dobro je sto si ubacio:) Linc je po definiciji vesanje crnaca na starom Jugu USA zbog nikakvog ili vrlo malog razloga.A krvna osveta je ubijanje clanova druge familije koja se mnogo ogresila o prvu.Cveta medju Albancima(nasima I njihovima) I Crnogorcima.Koja koincidencija!

Thor

12.07.2017. 13:55

nešto razmišljam, jesu li nas amerikanci ovoliko žalili dok su nas bombardovali? Ne verujem da se neko od njih naročito potresao zbog male Milice i mnogih drugih. Kada Šiptari prebiju srbina na KiM, nigde nema drugosrbijanaca da kukaju niti da pozivaju na kažnjavanje. Pravide koridu od kafanske tuče.

Brutus

12.07.2017. 14:05

Majmuni debilni, streljao bih vas zbog iskazanog divljaštva i kukavičluka, još jedan dokaz da su huligani kukavice koje su hrabre samo u čoporu. Ovim ne iskazujem nikakvu simpatiju za patnju bilo kog amerikanca.

Novčana Podrška Srbima

12.07.2017. 14:09

Tražim žiro račun na koji bih uplatio određena sredstva kao podršku ovim mladićima pri njihovoj odbrani. Moramo im obezbediti najbolje advokate koji su u Grčkoj ponudi. Oni su Srbi, naš narod, koji je bio bombardovan, sigurno da je to ubistvo bila posledica Post Traumatskog Stresnog Sindroma. Hajde ljudi, vreme je da se dignemo na noge !!!

DOBAR SRBIN

13.07.2017. 02:57

@Novčana Podrška Srbima - Jadni decaci, Srbi, imaju dobru dusu i pripadaju nebeskom pravoslavnom narodu...Lepo ce u Americkom zatvoru da ih izlece od postraumatskog stresa crnci sa k od pola metra. Ti si kao neki patriota Srbin? Ajmo sad svi da opravdavamo ubice zato sto su Srbi? Tako su ovi i skocili jer su branili druga Srbina, umesto lepo da vide u cemu je problem pa ako ima problema neka to rese 1 na 1. Zna se ko su bili Srpski junaci: Sindjelic, Karadjordje, knez Lazar, Bosko Buha, a ne ove picketine 10 na 1. Fuj!

Dinarska divizija

12.07.2017. 14:19

Za ovo zaista nema opravdanja!Ali, zluradost komentatora!?E, to je glavni problem ove države i ovog naroda!Vi ste sami sebi dovoljni, da bi vam život bio na nivou života amebe!

aleksa

12.07.2017. 15:58

@Dinarska divizija - botovi brate, botovi su to.veoma dobro smisljeno i s jasnim ciljem.

naranca

13.07.2017. 00:23

@Dinarska divizija - @dindin pa bolje I ameba nego kao Amerikanac A I Amerikanad je bolje nego na Dinari.

Bobi Vranje

12.07.2017. 14:36

Treba sve da ih skupe i da ih pošalju u Ameriku i tamo da im se sudi. To je jedina pravda za takve.

DOBAR SRBIN

13.07.2017. 02:45

@Bobi Vranje - Tako je. A svi znamo kako ce se provesti u zatvoru kad tamosnji robijasi budu saznali da su ovi NELJUDI kukavicki ubili mladica iz njihove zemlje.

Деки

13.07.2017. 14:43

@Bobi Vranje - Е Добри Србине, подржаваш шипца из Врања. Јел видиш сад и сам, да не знаш шта радиш? Ако си стварно у америци, шуми тамо и чувај посао, немој овде да трујеш.. Већ смо дебело затровани америчким осиромашеним уранијумом.

naranca

13.07.2017. 12:48

@Pera - @pera Banda? pa onda ovaj Bakardi ispade Komandant Sava.Ko na Sutjesci majkumuboziju.

драган

12.07.2017. 14:38

Невероватно.Исто као и са оним Миладином Ковачевићем. Бедна руља жељна крви сиктала је месец дана по порталима јер је ето он успео да побегне. И ево их опет исти ти бедници сикћу и лупетају овде како би им испразни и тужни животи макар на тренутак били испуњени тиме што је неко осуђен на не знам ни ја колико. И без глупости сутра ће и овде да раде и шутирају јер нису познати полицији што значи да нису то ни радили. Да нису били испровоцирани не би то ни урадили

Анти Антифа

12.07.2017. 14:41

Невиђено лицемерство.У јужним државама САД црнце вешају без суђења за много мање ствари

Neša

12.07.2017. 14:41

Ko nije bio na Zakintosu ne zna kako se ponaša Anglosaksonska omladina. Deset puta su gori od naših momaka. Desilo se to što se desilo i tu nema opravdanja, ali im treba pomoći ipak su mladi.

beli medvedi

12.07.2017. 14:42

Interesantno, ako napišeš komentar na netu koji prouzrukuje nečiji štetu, potpali nekog da uradi nešto, dobiješ krivičnu kaznu isto kao taj/ti što su to uradili(ako je muškarac napisao taj tekst,podrazumeva se) A kad devojka poželi malo zabave sa strancem pa se zbog toga desi ovo, njoj njoj ni dlaka s glave. Lepa pravda..

pamet u glavu

12.07.2017. 14:48

e moj Srbine priprosti.ona će da nadje još deset takvih na fb ili sledeće leto, a ti ćeš da truneš u zatvoru, mladost si uništio zbog gluposti. ne shvataš da je danas tako napravljen svet da se ti tu ništa ne pitaš, a da ona može šta hoće i s kim hoće.

naranca

13.07.2017. 13:10

@pamet u glavu - @pametuglavu E ovo ''priprosti'' ti je veoma prosto!!!!!!!!

Stojan

12.07.2017. 15:00

MiloseBG,bravo za komentar! Svaka ti je na mestu,i treba za ovakve "junacine"americki zatvor!

Dragan

12.07.2017. 15:03

Ni jedan tuzilac ni vestak nece moci da dokazu da je postojala namera da ga ubiju. Bila je to klasicna tuca un kojoj je amerikanac kukavicki potegao pivsku flasu na naseg golorukog zemljaka.

Daka

12.07.2017. 15:06

neka decko pociva u miru ! ali ako cemo iskreno zasto se on mesao ako se njemu niko nije obracao ? a to sto vi sudite nasim momcima sto su uleteli posle za naseg posle udarca flase niste fer ni malo ! jer da je bila velika grupa Amerikanaca isto bi nasem uradili sve ovo kao sto njihova radi celom svetu :) toliko od mene .

DOBAR SRBIN

13.07.2017. 02:40

@Daka - Koliko si Amerikanaca upoznao u zivotu da bi pravio pretpostavke da bi Ameri ucinili isto u suprotnom slucaju???? Ja zivim u Americi 15 godina i nikad nisam video ni jednu tucu u baru ili klubu, a kamoli 10 na 1. Uvek pokusavaju prvo da smire situaciju. Imaju preca posla nego da se ubijaju u tucama nastalim zbog svake sitnice. Ovi "momci" su kukavice koje nemaju zasta da zive i velika sramota Srbije. 1 na 1 Bakari bi ih sve premlatio ali ne moze se protiv copora.

naranca

13.07.2017. 12:36

@Daka - @dobarsrbin Nisi video ni jednu tucu jer si kukavica,kuca-poso,gastarbajter koji ne trosi....A smiruju jer su svi puni utoka pa ne zele olovo u zraku:)

neko

12.07.2017. 15:11

Dajte ljudi lepo svedok kaze da joj je prisao i rekao "zasto se druzis sa amerikancima" sto znaci da su ga napali samo zato sto je amerikanac. Sto ovo ubistvo svrstava u nuznu samoodbranu jer su amerikanci okupirali citav svet.

Ivan

12.07.2017. 15:25

Po ovom snimku koli vidin momak uzima pice devojke koja stoji prekoputa stola i prosipuje je na nju namerno a onda mu je Amerikanac nesto rekao i za to je dobio samar pa je onda ovaj uzvratio pesnicom i tada je nastala opsta tuca. Iz ovog ugla momak koji je napravio sve ovo treba debelo da zaglavi zatvor.

Sofronije

12.07.2017. 16:43

Neka se oni koji imaju bilo kakvo opravdanje za ovo ponasanje zamisle sta ce se desiti ako se ove siledzije vrate u Srbiju, negde sretnu njihovog brata, sina ili prijatelja i ne svidi im se kako ih on gleda. Ili boja majice koju nosi ili ako pronadju bilo koji drugi banalan razlog koji ce da ih isprovocira, a koji ce sigurno biti slican razlogu zbog koga su ubili ovog momka. Sta ce se desiti kada vas brat ili sin bude prebijen ili, ne daj boze, strada? Bice kriva drzava, sudstvo, policija???

naranca

12.07.2017. 17:01

To su momci sa Kosova .Tako su ih oterali iz njihovih kuca Amerikanci 1999,,pa oni naucili lekciju.

VASKE

12.07.2017. 17:13

Da su naši momci počinili ubistvo iz nehata jesu, i treba da im se sudi. Ali da amerikanci nisu sudili ni jednom teroristi koji je ubijao srbe po celoj Jugi nisu , u ostalom kao ni prijatelji FRANCUZI kada su pustili Haradinaja. Teško je da mi donosimo pravdu, ali ovde se vidi da je amer posle šamara napao srbina i direktno preuzeo učešće u tuči koja svi znamo kako se završila.

DOBAR SRBIN

13.07.2017. 02:25

@VASKE - Brani, brani divljake...a da je tvoje dete bilo na mestu Bakarija, dal bi tako trazio opravdanje neljudima? Jel imas ti dusu covece? Nehat je udaris jednom, on padne i polomi vrat, a ne 10 njih, kukavicki na jednog koji je na zemlji. Bakari je casno poginuo braneci devojku kad je uzvratio idiotu kojije polio devojku i koji ga je prvi udario. Tesi me jedino da su komentari poput ovog tvog jako retki i da vecina ljudi u Srbiji ne trazi opravdanje ubicama. U SVAKOM ZITU IMA KUKOLJA!

naranca

13.07.2017. 15:19

@VASKE - @dobarhrvat A mozda je decko nesrecno zaljubljen u tu zensku a onaj ''casni'' oce belo meso jeftino jer su Srbi siromasni............A kad iskrsne problem. ''casni'' poteze FLASU=oruzije,udara po glavi I casno bezi, glavom bez obzira.Nema izvinite nema pardon cak pruza I otpor udara, dok moze(to masu uglavnom razjaruje).Bio je los psiholog.Na kraju'' Bolje necasno ziveti nego casno umreti'' Alan Ford.

naranca

12.07.2017. 17:43

Imam ja komsiju Crnkovica.Pije.Ja mu kazem komsija Crnkovicu ostavi flasu doci ce ti glave.....Al komsija Crnkovic ne slusa.

Mm

12.07.2017. 19:34

ja vise nemam nikakvih emocija prema amerikancima. znam da je surovo, ali prosto su ubili u meni bilo kakvu saosecajnost i empatiju prema njima, sta god im se desi, briga me. daleko od toga da se radujem, ali jos dalje da necu spavati zbog toga. ruzno je, ali najiskrenije, tako je. nasim momcima zelim fer sudjenje

Sramota za ljudski rod.

13.07.2017. 00:52

@Mm - Decko nije kriv nizasta, niti je kriv sto je Amerikanac, i ovi ljudi koji su kukavicki 10 na jednog ubili ovog momka koji nista nije skrivio su osramotili ceo srpski rod i drzavu Srbiji i nadam se da ce dugo godina ispastati za ovko divljacko ubistvo. Ni meni ne bi bilo zao da je poginuo neki politicar ili vojnik koji je ubijao, ali mi je zao svakog nevinog coveka. Bas su hrabri da njih 10 gazi jednog momka, a sad svi placu u zatvoru i zovu upomoc drzavu, tate i mame. Neka sad ispastaju.

naranca

13.07.2017. 00:18

Cekaj malo nevini Amerikana jeuspesno razjario(na videu se lepo vidi) oko 10 ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!Nije to bilo samo oko druzenja..........................Mnogo mi je jednostavna prica

naranca

13.07.2017. 00:20

Nisu ga okrenuli na stranu pa se ugusio sopstvenim jezikom.Kako Ameri kazu''Bio je na pogresnom mestu u pogresnom vremenu''

naranca

13.07.2017. 00:32

Ja ne znam dal je ovaj nas narod lud ili slicno.Fer borba????Jel 1999 bilo fer?Libija?Irak .Djokovica nisu pominjali nikada kao da ne postoji ili nije postojao.Jel to fer?Sad pripremaju javno mnjenje da napadnu Severnu Koreju.Jel to fer?Fer je bilo samo u komunizmu a sada komunizma nema.

sumrak naseg drustva

13.07.2017. 01:09

Nije im to Srbija pa da sudstvo stiti takve kukvicke siledzije i ubice...dobice adekvatnu robiju za ono sto su uradili, a to je kukavicko ubistvo. Zalosno je sto mi kao drustvo branimo ovakve siledzije i opravdavamo to time sto je ubijen Amerikanac, koji je pritom potpuno nevin. Bili su "hrabri" njih 10 na 1, a sada svi placu u zatvoru i dozivaju drzavu, mamu i tatu da ih oslobode.

Mladen

13.07.2017. 05:13

Njih 10 ga onako baš junački zaskočiše sa leđa. Daj bože da ih pošalju u Ameriku pa da tamo odgovaraju i izdržavaju kaznu. Nama takvi u Srbiji ne trebaju. Ovi roditelji što se teše kako su njihovi sinovi tobože samo posmatrali ubistvo nevinog čoveka (nebitno odakle je) mora da su ponosni na svoje sinove. Sramota!!!!

Mladen

13.07.2017. 05:16

Njih 10 ga onako baš junački zaskočiše sa leđa. Daj bože da ih pošalju u Ameriku pa da tamo odgovaraju i izdržavaju kaznu. Nama takvi u Srbiji ne trebaju. Ovi roditelji što se teše kako su njihovi sinovi tobože samo posmatrali ubistvo nevinog čoveka (nebitno odakle je) mora da su ponosni na svoje sinove. Sramota!!!! Nije mi jasno kako bilo ko može da opravda ove huligane. Pa šta ako su Srbi?

gaga

13.07.2017. 14:28

@Mladen - Bravo za komentar! slazem se u potpunosti,kad su junacki coporativno tako nastupili i STO NE ZNAJU KAD JE DOSTA treba da odgovaraju za ovo i bas u Americi.Nema tu ko je amer ko srbin stradao je jedan mladi zivot.

naranca

13.07.2017. 16:28

@Mladen - @mladen cekaj bre pa zar Grcka nema svoje sudove I pravni fakultet.Ili mozda Sultani Pentagrama hoce licno da vade oci.

Деки

13.07.2017. 10:04

Какав је само страх завладао међу свима нама,нешто попут страха када за време хитлерове окупације Србије,погине неки немачки војник или "не дај Боже" официр.Амерички фашисти могу буквално да слете (јавно!) у сред затвора и покупе све наше момке,да их више никад не видимо!Господари живота и смрти на планети могу све,да убију недужно дете на ноши,да разоре читаве државе,да праве филмове о својим зверствима и још зарађују на томе.Жао ми је ових младих момака,али то су америчке тековине и биће их..

naranca

13.07.2017. 12:42

@Деки - Bravo Deki!!!!!! To donekle I objasnjava veliku ljubav nekih nasi Eurupljana prema Eurupi.''Nemacka je to brale ne treba se igrat glavom''

Деки

13.07.2017. 12:44

@Деки - Ево, шеф пентаграма, пардон пентагона хвали хрватску олују и погром Срба :) Само за душебрижнике америчких фашиста, наше Новости пишу о посети хрватског министра америци. И шта кажу, убише Хендерсона ко слику? Ко на трактору?

naranca

13.07.2017. 13:08

@Деки - @deki Kog Hendersona??????Ja znam samo Dzima Hendersona onaj sto je napravio ''Mapet Sou''.

Деки

13.07.2017. 14:39

@Деки - Наранча, хвала, хвала на лепим жељама, такође! За твој родољубиви став знам одавно, тако да то не треба посебно коментарисати :) Има и квалитетних американаца, као што је и међу турцима било квалитетних људи, попут Омер паше Латаса, Мехмед паше Соколовића, Ахмед паше Херцеговића и других Срба.Нажалост све је мање квалитетних људи међу нама самима, Србима. Сећање нам је нешто краће од памети, тако да смо спремни да газимо по сопственом бићу, зарад тренутне славе.И како то већ иде,све нас је мање.

naranca

13.07.2017. 15:31

@Деки - @deki Letovao sam redovno u Turskoj do prosle godine.Danasnji Turci su ljubazni,vredni ,pametni,usluzni ukratko nasi muslimani su za njih totalni primitivci.Cak smo I mi (Srbi) problematicni u poredjenju sa njima.Naravno sve se menja I to brzo u zadnje vreme.A sto se naseg ponosa tice ''Ko nije za sebe ,nije ni za drugoga.'' Ili Ko nije za sebe jeste za drugoga.

eh da...

14.07.2017. 22:18

@Деки - Ja se stidim i njih, i tebe, Deki! Dok je rulja huligana, primitivaca i divljaka, koje neko zeli da proglasi Srbima, samo zato sto su -VIC, lincovala vrsnjaka, dva starija divljaka, takodje sa prezimenom na -VIC, su pomlatila svoje porodice ispred CZR u Beogradu. U to vreme je grupa mladih -VICevaca iz NS smrskala ruku beogradskom detetu na Lefkadi. Nesto pre toga, rulja na -VIC je usred Busija ispred crkve skinula decaka do gola i premlatila ga lancima, rukama i nogama. Stidite se! Niste viSrbi

Nostradamus

13.07.2017. 10:58

Amerikanac napao nasih 10 "mirnih momaka" i ovi su se jedva odbranili. Na kraju se Amer sam ubio i sada policija okrivljuje nase "nevine" momke. Nepravda, pa to ti je - kako kaze Kalimero.

naranca

13.07.2017. 13:28

@Nostradamus - @Nostradamus Ne Amer je rekao ''sad cu da ovim Srpskim ili hrvatskim p.(ne znam sta su I koji su) da nalupam par samara a oni ce kao misevi da pobegnu rupe''Kad ono'' Ko to lupa na moj pendzer tako zar vi momci ne znate polako.........''

Mitja

13.07.2017. 11:23

Meni se ovde nesto ne slaze. Crnac u prvom snimku (u kaficu) ima svetle bermude, a u drugom snimku (na ulici) tamne bermude ????

Lazar Mladenovic

13.07.2017. 12:13

Na jednom od snimaka se vidi da je amer prvi inicirao tucu, pa da je pocela sorka izmedju dve ekipe, posle koje su ameri uvatili straftu ali ih nasi sustigli. Izvinte molim vas, ali amer je poceo prvi i dobio batine. Nije zasluzio da mre al batine da dobije je. .

o.O

14.07.2017. 10:06

@Lazar Mladenovic - Zasto lazes? Na snimku se lepo vidi da amerikanac stoji sa drugarom i devojkom i slika se a onda srBenda koja sedi pored njih znajuci da ima copor iza ledja "hrabro" zapocinje tucu tako sto devojku poliva picem a ameru lupa samar a onda mu ovaj uzvraca sto bi svako normalan uradio.Samo nije znao jednu stvar da ga u mraku ceka njih 10 da ga ubiju.Svima 40 godina ali grckog zatvora a ne CZ vikendice!!!!

snex

13.07.2017. 12:27

tacno je da nase drustvo brani i podrzava nasilje. Pre pet godina moj sin je bio sutiran od strane bahatih 10-15 momaka. Unakazen je bio! Saznali smo imena momaka ko je ucestvovao, prijavili policiji na Banovom brdu. Nikada nas niko nije pozvao i nikada niko nije bio kaznjen zbog toga. Sta reci....Jezim se od ovoga sto se desilo u Zakintosu inije mi dobro kada pomislim da je i moje dete moglo da prodje kao ovaj jadan momak koji je podlegao povredama.

naranca

13.07.2017. 13:20

Sto ti zivot cudan????????Ubi ga Bili Klinton, 20 godina kasnije u Zakintosu u kafani.!

Novčana Podrška Srbima

13.07.2017. 13:30

Tako su i na nas Amerikanci bacali bombe... 30 zemalja protiv jedne Srbije... 100 aviona protiv srpska 3 (bez radara)... 100 krstarećih raketa protiv niti jedne srpske... Pa one packe iz nevidljivih aviona... Pa to smo ponašanje grupne tuče i naučili od hrabrih Amerikanaca...

laki

14.07.2017. 01:59

@Novčana Podrška Srbima - Sve u redu druze, mi brinemo o svom obrazu a o tudjem ne mozemo brinuti, gadjali i bombardovali su nas i jaci savezi od ovih danas pa nas nisu mogli istrebiti. Ovo nije u duhu nase kulture i obicaja, ovo je sramota da ubiju decka ovako!

naranca

13.07.2017. 13:44

Auh presli smo 100.Sad ce da pocnu da se javljaju Croate '' kako ih je sramota sto su Srbi,kako se to u Cro nikad ne bi djesilo..........''