DŽeki Čen: Imao sam teško detinjstvo, roditelji su me prodali za 26 dolara!

V. N.

12. 07. 2017. u 13:52

Slavni glumac Džeki Čen otkrio detalje o tome kako su ga roditelji prodali i odselili se u Australiju

Џеки Чен: Имао сам тешко детињство, родитељи су ме продали за 26 долара!

Foto: Pixsell

KINESKI akcioni glumac Džeki Čen (63) otkrio je kako je imao teško detinjstvo. Kada je napunio sedam godina, roditelji su ga prodali za 26 dolara i odselili se u Australiju, a Džekija ostavili u rodnom Hongkongu. Tamo se školovao, stekao osnovna znanja o akrobatici, borbenim veštinama i glumačkim tehnikama, a odmah zatim je dobio ponudu da zaigra u sedam filmova. Danas je Čen u filmovima i scenarista, glavni glumac, producent, direktor fotografije, glavni koordinator, pa čak dobavljač i dostavljač hrane na setu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Nada Latinović

12.07.2017. 16:18

Џеки Чен је стварно имао тужно детињство. Да је отишао са родитељима у Аустралију, вероватно би га усмерили да води неки ресторан и нико не би чуо за њега. Овако постао је салвна личност, љубимац публике широм света. Срећа у несрећи. Било би интересантно сазнање да ли је Чен икада пожелео да поново види родитеље.

Mile

12.07.2017. 20:17

@Nada Latinović - Naravno da jeste. Otac mu kupio stan u Hong Kongu kad je diplomirao, tako da ga nisu samo odbacili, kao sto to deluje is teksta. Ako malo procitate videcete da mu je otac bio spijun i komunisti su mu radili o glavi pa je pobegao za Austraiju, a majka mu je bila krijumcar opijuma, za sta se isto gubila glava, pa je i ona zbrisala za muzem kad je postalo gusto. Dete su ostavili u akademiji, sto se ispostavilo kao najbolje resenje.

Павле

12.07.2017. 17:08

Са таквог дна стићи до звијезда је стварно достојно сваког дивљења. Свака ти част легендо, стоту доживио да Бог да.

Nikola

12.07.2017. 20:36

Na internetu pise da je za malo prodat britanskoj porodici jer njegovi roditelji nisu imali da plate za lekarske racune. Njegovi jesu otisli u Australiju i ostavili ga, ali posle je on kod njih sljakao na gradilisu u Kanberi i tamo i dobio ime Jackie, to jest, mali Jack.