Burek, Tito i zgodni Beograđani

A.Mikata

12. 07. 2017. u 13:53

Grupa mladih novinara koji o svom trošku putuju i promovišu destinacije u kojima traže "grešna zadovoljstva" poput hrane, pića i provoda stigla je u Srbiju i već su Beograd preporučili kao "grad greha"

Бурек, Тито и згодни Београђани

GRUPA mladih novinara koji o svom trošku putuju i promovišu destinacije u kojima traže "grešna zadovoljstva" poput hrane, pića i provoda stigla je u Srbiju i već su Beograd preporučili kao "grad greha".

Novinari iz Španije, Brazila, Kolumbije i Čilea već nekoliko dana uživaju u Beogradu otkrivajući grehove srpske prestonice. Oni spavaju na Dorćolu i prvog dana su išli do Ade ciganlije.

- U Beogradu ima toliko zgodnih momaka - kaže Žaklin Neitel iz Brazila.- Kao da se svi bave sportom i ponosno pokazuju osunčana tela na Adi. Svi su tako veseli i vlada velika gužva u kojoj smo uživali.

Patrisio Rejes sa severa Španije kaže da je Beograd, definitivno, grešan, ali bezbedan grad koji će svima preporučiti, a najviše mu se dopalo što se svi smeju i što je u pola noći mogao da šeta Savskom promenadom.

Lorena Guerero iz Čilea je u Beogradu prvi put probala burek, koji joj se veoma dopao. Novinari su jeli i pljeskavice posle odlaska u Muzej Jugoslavije, jer su svi želeli da vide grob Josipa Broza Tita.

Članovi grupe "Grešni gradovi" sami su platili avionske karte i iznajmili apartman, a glavni razlog dolaska je kuvar Milijan Stojanić iz Kosjerića. On je, naime, Fejsbuk prijatelj Beatris Oler iz Barselone i pozvao ih je da budu njihovi gosti u Kosjeriću.
Njihovi prvi utisci već mogu da se pogledaju.







Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Maja M.

12.07.2017. 16:40

Свака част кувару. Тако се промовише Србија.