Nestao Ratko Lukić iz Starih Banovaca, bezuspešna potraga ronioca

S. Kostić

12. 07. 2017. u 14:36

Muškarac (65) je poslednji put viđen u ponedeljak dok je šetao psa na plaži Venecija, a na obali Dunava su pronađeni njegov telefon i majica

Нестао Ратко Лукић из Старих Бановаца, безуспешна потрага рониоца
RATKO Lukić (65) iz Starih Banovaca, nestao je u ponedeljak oko 13 časova, kada je poslednji put viđen na plaži Venecija u ovom mestu straopazovačke opštine. Ronioci, i žandarmerija pretražili su ovaj deo Dunava, ali već drugi dan ni traga od Lukića.

- On je u ponedeljak otišao da prošeta psa, koji se uveče oko osam sati sam vratio bez njega kući. Porodica je odmah obavestila policiju i krenulo se u potragu za Ratkom. Na obali su pronađeni njegov telefon i majica, ali ne i papuče koje je imao na sebi. Pa porodica sumnja da mu je možda bilo loše te se skonio negde od sunca- priča Božena Barjaktarović, komšinica i prijateljica Ratkove ćerke.

Tog dana ribari, posetioci koji su bili na reci, kažu da su videli Ratka, da je bio na obali, i da je štap u vodu bacao a pas ga donosio, ali ne i da se on kupao.

- Ronioci su pretražili jednu i drugu stranu obale, ali nigde ga nisu pronašli. Da se udavio telo bi već isplivalo- kaže za ''Novosti'' Božena, dodajući da porodica Lukić ne zna više gde da ga traži.

Svo koji imaju bilo kakve informacije mogu da se jave Boženi na telefon 063 132- 4007.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije