Radonjić: Odluka je samo moja, gde god da odem ostaću navijač Zvezde

Novosti online

15. 07. 2017. u 22:22

Prethodne četiri i po godine ostaće u mom najlepšem sećanju i mnoge trenutke pamtiću zauvek. Želim Zvezdi mnogo pobeda i trofeja u godinama koje dolaze

Радоњић: Одлука је само моја, где год да одем остаћу навијач Звезде

Dejan Radonjić Foto: N.Paraušić

Od večeras je i zvanično, Dejan Radonjić više nije trener Crvene zvezde. Posle velikih uspeha koje je ostvario sa klubom odlučio je da je vreme da krene drugim putem.

- Ovo je moja odluka i nije je bilo lako doneti, pa je samim tim bilo potrebno vreme od završetka sezone kako bih razmislio –rekao je Radonjić koji je bio deo San Antonija tokom Letnje lige.

Po povratku iz Amerike su obavljeni razgovori i nastavak saradnje nije dogovoren.

- Hvala svima u klubu, predsedniku Čoviću, članovima uprave, najbližim saradnicima, svim igračima sa kojima sam sarađivao, posebno navijačima na velikoj podršci koju su nam pružali. Svi oni su ugradili deo sebe u uspehe koje je Zvezda ostvarila u prethodnom periodu i zahvaljujući kojoj se pozicionirala u vrh domaće, regionalne i evropske košarke.Prethodne četiri i po godine ostaće u mom najlepšem sećanju i mnoge trenutke pamtiću zauvek.

Na kraju je imao i poruku za sve.

- Kuda god me put bude vodio dalje u karijeri ostaću navijač Zvezde, kojoj želim mnogo pobeda i trofeja u godinama koje dolaze – zaključio je Radonjić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Kimi CZV

16.07.2017. 01:10

Hvala ti za sve.. u jednom periodu prošle sezone Zvezda je bila najbolji košarkaški klub u Evropi, bez lažne skromnosti, pobeđivao si sve redom, velikane evropske košarke, o nama su pisali svi sportski mediji na kontinentu. Nikada neću zaboraviti te dane.