NOĆ U BEOGRADU: Dečak povređen na parkingu ispred Skupštine!
Foto: Nebojša Mandić

PREVEZEN NA INSTITUT ZA MAJKU I DETE

NOĆ U BEOGRADU: Dečak povređen na parkingu ispred Skupštine!

Beograd -

BEOGRAD - U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode, a u jednoj od njih je povređen dečak (10) , rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, nezgoda se dogodila u 19.12, na parkingu ispred Narodne skupštine, a dečak koji je zadobio povrede noge prevezen je na Institut za majku i dete.

Saobraćajna nezgoda dogodila se na Novosadskom putu posle petlje u Batajnici kada je vozilo sletelo sa puta, nakon čega je vozač zbrinut na licu mesta.

U nezgodi koja se dogodila u 21:49 na autoputu za Zagreb posle skretanja za aerodrom, muškarac je zadobio povrede glave i vrata, ali nije bio vitalno ugrožen.

On je prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 112 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici osobe sa hipertenzijom i simptomima vrtoglavice, a u jutarnjim časovima i astmatičari.

Juče je zabaleženo ukupno 112 intervencija Hitne pomoći od čega 31 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode bez težih povreda učesnika, navela je Macura.

Žena od oko 50 godina povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7.31 na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Džona Kenedija, potvrđeno je Kuriru iz Hitne pomoći.

(Kurir.rs/Tanjug, Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track