Teška nesreća kod Bečeja, dvoje poginulo, sedmoro povređeno

Dve osobe su poginule, a sedam je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se na putu Novi Sad - Bečej dogodila jutros oko dva sata.
U sudaru dva putnička automobila poginuli su dvadesetogodišnja devojka i muškarac star oko pedeset godina. Nesreća se dogodila nedaleko od Bačkog Gradišta. 
 
Igor Vasić iz Operativnog centra MUP-a kaže za RTS da je među sedmoro povređenih troje dece.
 
Tokom prethodna 24 časa u Srbiji se dogodilo 88 nesreća u kojima su teže i lakše povređene 23 osobe.
 
Vasić navodi da su ovog jutra uslovi za vožnju dobri, a vozače poziva da poštuju pravila i saobraćajnu signalizaciju i da smanje brzinu.
  • Perka

    18.07.2017 12:20
    Znanje i kontrola
    Poznavanje saobraćajnuh propisa,koncentracija u vozilu i bice minimum nezgoda.Ako znate da je put loš imajte to na umu i prilagodite vožnju.Izbacite koriscenje mobilnih i muziku do "daske".Na zelost mnogo je bahatih vozača i posle su krivi putevi i rupe.
  • ns

    17.07.2017 08:05
    @Čule
    Ali to ne sprečava vozače da voze 100-120 po tom putu, a koliko je ograničenje? Kod nas se ograničenje brzine poštuje na kratko jedino kada ti neko iz suprotnog smera blica da ima pandura.
  • Uzrok-posledica

    16.07.2017 15:48
    Brzina ne izaziva nesrecu. Nesrecu izaziva losa koncentracija, neznanje, nedostatak vestine, neispravan auto, los put, alkohol ili sve pomalo. Brzina ce "pomoci" da posledice budu teze ali je vrlo retko uzrok. Uzrok je ono sto sam naveo. Nigde u Evropi nema toliko sporih vozaca a opet imamo najvise nesreca. Nasi ljudi ne znaju da voze. Koliko puta u Nemackoj vidim babe i dede kako peglaju Corse 140-150 autoputem. To je kod nas nezamislivo, jer niti imamo dobre puteve, niti ispravna kola niti dobro obucene vozace.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina