NESREĆA KOD BEČEJA: Dvoje poginulih, sedmoro povređenih, među njima ima i dece

Lj. P.

16. 07. 2017. u 09:11

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Sad – Bečej, prema Bačkom Gradištu dve osobe su poginule, a sedmoro je povređeno

НЕСРЕЋА КОД БЕЧЕЈА: Двоје погинулих, седморо повређених, међу њима има и деце

Ilustracija

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći na putu Novi Sad – Bečej, prema Bačkom Gradištu dve osobe su poginule, a sedmoro je povređeno.

Nesreća se dogodila u noći između subote i nedelje oko dva sata, a po prvim informacijama, u sudaru dva automobila, koja su se kretala u istom pravcu prema Bačkom Gradištu, na licu mesta poginuli su muškarac starosti 49 godina i devojka stara 20 godina.

Njihovi identiteti se zasad ne saopštavaju. Život su, kako saznajemo, izgubili vozač „mazde“ zrenjaninskih registarskih oznaka, i putnica u „pežou“ novosadske registracije.

Posle ukazane lekarske pomoći U Urgetnom centru u Novom sadu, dvoje povređenih je pušteno na kućno lečenje, dok se jedan mladić nalazi i jedinici intenzivne nege.
Među povređenima je i troje dece i oni su posle nesreće preveženi u dečju bolnicu u Novom Sadu.

Zbog saobraćajne nesreće, na ovoj deonici puta, saobraćaj je bio obustavljen od dva do 5.45 časova.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

goran mirkovic

16.07.2017. 11:20

Oni ginu a ja imam "Projekat smanjenja broja saobracajnih nezgoda koje za posledicu imaju smrtni slucaj i trajni invaliditet" , ali to nikoga ne zanima. Vec mesecima pokusavam da stupim u kontakt sa odgovornima kako bih im ustupio projekat na koriscenje ali se niko ne javlja. Ako je neko zainteresovan neka se javi ja sa Mirkovic Goran dipl.ing.saobracaja iz Batocine ul. Cara Dusana 14 tel. 0646449643 , mail: goranmirkovic60@gmail.com