Šabić: Sugerišu mi da se kandidujem za gradonačelnika Beograda

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić izjavio je da mu građani i političari često sugerišu da bi trebalo da se kandiduje za gradonačelnika Beograda na izborima koji se očekuju iduće godine.
Šabić je u intervjuu za današnji Kurir rekao da o tim sugestijama nije razmišljao, jer, kako je naveo ima još stvari koje kao poverenik pokušava da reši.
 
"Uostalom, ni izbori koje pominjete, ni neki drugi nisu skoro. I za eventualno razmišljanje ima još vremena", kazao je Šabić.
  • Stvarno veruješ

    16.07.2017 19:00
    @da imam kandidata
    Da je neko mogao da bude biran na funkciju koja donosi državnu platu od 300.000 dinara mesečno i da je nestranačka ličnost?
    Ja ne verujem.
  • uz duzno postovanje

    16.07.2017 15:43
    gospodin Sabic
    Na sledecim izborima nema nikakve sanse kao sto ih nije imao ni Sasa Jankovic
  • da imam kandidata

    16.07.2017 15:11
    Nema vremena. kandidujte se. osta nam je stranaka i njihovih poličara, izazov je nestranačka ličnost, čovek koji je svoj posao obavljao časno, pošteno znalački.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.