Poruka Ivaniševića Čiliću: Ne želiš izgubiti finale

Ne želiš izgubiti finale Vimbldona, izgubio sam tri finala i nikoga nije bilo briga, mislim da niko nije ni znao da sam bio u finalu, kad osvojiš turnir, onda to celi svet zna, rekao je Goran Ivanišević, bivši trener Marina Čilića.

Marin Čilić je postao drugi hrvatski teniser koji se probio do finala najvećeg svetskog turnira, a a danas ima priliku da postane i drugi Hrvat koji će podići pobednički trofej u Vimbldonu kao što je to učinio njegov bivši trener Goran Ivanišević, 2001. godine, nakon što je u finalu, u pet setova savladao Australijanca Patrika Raftera i ostvario svoj san.

Ivanišević je poručio da Čilić da ima priliku da postane pobednik Vimbldona.

"Pre svega mora uživati u trenutku, u činjenici da je u finalu najvećeg svetskog turnira. Ako to zaboraviš, odmah se stegneš. Biće mu teže, jer je Rodžer već toliko puta pobeđivao i svi će biti za Rodžera. Ali, ako će igrati kao do sada, imaće šansu. S finalom nikad ne znaš, šanse su uvek 50:50", rekao je Ivanišević.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво