16. jul  2017. 13.02  | Izvor: Tanjug

Šabić: Sugerišu mi da se kandidujem za gradonačelnika

BEOGRAD -

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić izjavio je danas da dobija sugestije da se kandiduje za gradonačelnika Beograda ali i da za eventalno razmišljanje o tome ima vremena.

Šabić je u intervju za Kuriri na pitanje da li je razmišljao o političkom angazovanju i da li razmišlja da bude kandidat za gradonačelnika Beograda, rekao da se sa funkcije ministra iz rukovodstva jedne vladajuće stranke povukao pre 15 godina.

"U poslednje vreme često sam u prilici da i od građana i političara čujem sugestije da se kandidujem. Iskreno, nisam razmisljao o tome. Ima još stvari koje želim kao poverenik da pokušam da rešim. Uostalom, ni izbori koje pominjete ni neki drugi nisu skoro. I za eventualno razmišljanje ima vremena" rekao je Šabić.

Broj komentara: 3

Kosta  16. 07. 2017. | 14:29
I meni juce sugerisali da postanem kosmonaut, ali srecom znam kad se ljudi sale. A poverenik ocigledno nije svestan da ga neko zeza.
Boki  16. 07. 2017. | 17:14
Pokazalo se koliko je Rodoljub Šabić nestručan na mestu poverenika za informacije a sada bi hteo da bude gradonačelnik Beograda, što je potpuno pogrešno.
Darko Smiljanic  16. 07. 2017. | 20:09
Bas mu gradjani sugerisu. Evo stoje u redu i skupljaju potpise da Sabic bude gradonacelnik. To je mozda tako u nekom paralelnom univerzumu.