Pucao kratežom po diskoteci, policija traga za njim

U diskoteci  „Drama“ u Vranju, u noći između subote i nedelje došlo je do pucnjave u kojoj je teže ranjen B.S. (1984).

Kao jedan od mogućeg motiva za napad, nezvanično se navode ranije sukobi žrtve i počinioca

Prema navodima policije, B.S. je ranjen iz skraćene puške, takozvanog  „krateža“ i sa teškim telesnim povredama prebačen je u Niški klinički centar. Na njega je , prema za sada dostupnim informacijama pucao L.S. (1993), koji je u diskoteku došao u društvu  sedamnaestogodišnjiih Ž.Đ i K.T.  Nakon napada, L.S. se dao u bekstvo, a policija intenzivno traga za njim.

Samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija, budući da je diskoteka bila puna posetilaca, a nakon incidenta usled panike nastao je stampedo na izlazu iz diskoteke.

Stanje B.S. koji je prema nezvaničnim informacijama pogođen u rame,  još uvek nije poznato.

Inače, B.S. je jedan od okrivljenih u slučaju paljevine diskoteke „Paladim“ koja se nalazila na mestu sadašnje diskoteke „Drama“, na samo pedesetak metara od sedišta policije u Vranju.

U podmetnutom požaru jula 2012. godine, osim tadašnje diskoteke stradalo je i pozorište „Bora Stanković“ , čija obnova još uvek traje.

Prema priči upućenih nakon masovne žurke koja je sinoć u strogom centru grada trajala do dva sata, na više mesta došlo je do sporadičnih tuča sa više učesnika. Poznavaoci prilika kažu da je L.S. prethodnih godina gradio imidž žestokog momka, a svojim fotografijama napumpanih mišića i poziranja sa pištoljem na društvenim mrežama stavljao je do znanja svima sa kojima je u sukobu da treba da ga zaobilaze.

Milan Zdravković

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Petarleskovac
16.07.2017. 17:20

eto,opet maloletnici,,,drzava je rekla da ce poostriti zakone za maloletnije,pa nista