Полицијска акција 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Полицијска акција
Trenutno na sajtu: 534       |       Podeli:
16.07.2017 | 0 коментар(а)



Због више кривичних дела полиција је ухапсила 360 особа, а против још 202 особе поднете су кривичне пријаве

у редовном поступку, изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. Полицијска акција "Арес" спроведена је у 27 општина и градова у Србији.

Како сазнаје Глас западне Србије, акција је спроведена и у Чачку, а током ноћи поједине градске улице су била блокиране.

Ухапшено је 360 особа због сумње да су починили различита кривична дела, између осталог, неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, убиство у покушају, силовање и недозвољене полне радње, искоришћавање малолетних лица за порнографију, злостављање и мучење, изнуде, отмице, разбојништва, тешке крађе...

Министар Небојша Стефановић рекао је на конференцији за новинаре да је полицијска акција "Арес" спроведена у 27 општина и градова у Србији.

Поднете су кривичне пријаве тако да су процесуиране укупно 562 особе.

Министар полиције навео је да је одузето 167 килограма наркотика - кокаина, хероина, хашиша, марихуане и екстазија, као и да су откривене три лабораторије за производњу марихуане.

Одузето је 29 пушака, четири аутоматске пушке, 30 пиштоља, килограм експолозива, шест бомби и више од 3.000 комада муниције.

Заплењена је већа количина новца, 19 возила, као и више рачунара и 150 гигабајта педофилског материјала, назначио је Стефановић.

Министар полиције је рекао да су неке од највећих заплена изведене у Београду и Новом Саду.

Глас западне Србије/РТС/Агенције




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.188.368 посета
Тренутно на сајту: 535 посетилац(a)