SRBIJA IMA ŠAMPIONA VIMBLDONA: Olgi Danilović titula u dublu!

Novosti online

16. 07. 2017. u 15:10

U juniorskoj konkurenciji srpska teniserka i Kaja Juvan (Slovenija) savladali američki tandem Ketrin Meknili i Vitni Osugive sa 6:4, 6:3

СРБИЈА ИМА ШАМПИОНА ВИМБЛДОНА: Олги Даниловић титула у дублу!

Olga i Kaja sa titulom Foto: J.J

Srbija ima vimbldonskog šampiona! Povreda je sprečila Novaka Đokovića da to pokuša u singlu, ali je Olga Danilović to uspela u dublu!

U juniorskoj konkurenciji je mlada srpska teniserka u paru sa Kajom Juvan (Slovenija) savladala američki tandem Ketrin MekNali i Vitni Osugive sa 6:4, 6:3.

Srpsko-slovenačka kombinacija je odigrala gotovo savršen meč, razorni forhendi Olge, odlična igra na mreži Kaje, uz sjajno serviranje im je omogućila da dođu do krune na jednom od najprestižnijih takmičenja.

Ovo je druga grend slem titula za Danilovićevu, pošto je prošle godine, takođe u dublu, podigla pehar na juniorskogm Rolan Garosu. Kada se na to doda da je tek u januaru napunila 16 godina jasno je o kakvom se dijamantu radi...

- Neverovatno je kako igra ova devojka iz Srbije, Olga Danilović, zapamtite to ime za budućnost ženskog tenisa – rekao je komentator „Bi-Bi-Sija“ posle jednog od mnogobrojnih sjajnih poteza Olge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dr Milanče Mitovski

17.07.2017. 09:50

Svaka čast Olga, uspeh za veličanstvo. Neka te služi sva tehnika, mišiće. zdravlje i očekujem te na prvom mestu WTA liste za par godina. Pozdravi oca, takođe veličanstveni košarkaš, "Iver ne pada dalje od klade"! Čestitke i slovenki Kaji.