Poslovi

PS Fashion: Posao za 65 ljudi

Autor: Branko Vukašinović
13:02 | Četvrtak, 15 06 2017

Kompanija PS Fashion raspisala je konkurs za 65 radnih mesta za rad u novom tekstilnom pogonu u Divostinu, u okolini Kragujevca.

Kompaniji je potrebno 50 šivača, pet međufaznih i finalnih peglera, po dva međufazna i finalna kontrolora i radnika za ručni rad i čišćenje konca, kao i po jedan brigadir, lanser u šivari, šef pogona i radnik na specijalnoj doradnoj mašini.

Uslov je da kandidati imaju jednu godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima i u istoj ili sličnoj oblasti rada.

Zainteresovani svoj CV treba da pošalju na mail adresu posao@ps.rs , a u naslovu je potrebno navesti za koju poziciju se prijavljujete. Upitnik za prijavu kandidati mogu preuzeti i u PS Fashion radnjama u Šoping centru Kragujevac Plaza i u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 68. Kontakt telefoni za sve informacije su 064/821-05-08 i 060/851-56-10. Rok za prijavu je 15. jul.

Zasnivanje radnog odnosa počinje odmah po stupanju na posao, a zaposlenima su plaćeni četiri nedelje godišnjeg odmora i rad praznicima. Početak rada je planiran za sredinu avgusta ove godine. 

*PR tekst