Plakanje Suze Plač
Profimedia
Suza Suze Plakanje

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Do nesreće je došlo, kako pišu crnogorski mediji, kada je golf zaobilazio kolonu vozila i udario direktno u Veljka i Irenu, koji su bili na motoru.

Veljko je bio iz Velike Plane, gde je držao zlataru, bavio se dizajnom.

- Bio je kao i posao kojim se bavio - zlatan. Izezetno dobar momak, o njemu svi mogu reći zaista samo najlepše. Potiče iz dobre i vredne porodice. Veljko ima sestru. Umesto da joj sprema svadbu, ona njemu sprema sahranu. Trebala je da se uda u avgustu - kroz suze je za Telegraf.rs ispričao Veljkov prijatelj Predrag.

Velko i Irena su bili u dugogodišnjoj vezi, radovali su se odmoru i odlasku na more. Trebalo je da se nađu sa prijateljem iz Švajcerske koji je došao sa motorom.

- Otišli su na more, a pogledajte šta ih je zadesilo. Motor nije bio Veljkov, već od prijatelja iz Švajcarske, dao im je da se provozaju. Pogađaju me razne izjave da je brzo vozio i divljao s motorom, što nije istina. Bio je savestan i odgovoran čovek, kao i prijatelj koji im je dao motor. Čoveku je preteško. Irena je takođe bila izuzetna devojka, završavala je medicinu, ako se ne varam. Veliki je ovo gubitak za sve nas - zaključio je Predrag, vidno potresen.

Komentari (1)

Тртрћко

17.07.2017 06:34

Ономад сам одговорио блиског рођака да не купи мотор!Синко,знам да изванредно возиш аутомобил те се мани мотора.Ништа без кабине због кише.Нисам против мотора али теби не треба сезонско возило да ти тако вредно возило пола године проведе у гаражи.Сутрадан је купио добро очувану вектру дизелаша која изгледа као џип.На поклон сам му купио нову куглу и кожу за мењач.Добар ауто је добар ауто а мотор је мотор!