Vulin: U stanju smo da odbranimo sebe i svoju teritoriju

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da je "srpsko nebo mirno i sigurno, a Srbija je i tu garant stabilnosti u regionu".
Vulin je nakon obilaska Komande Ratnog vazduhoplovstva u Zemunu naveo da "nema slobodne i suverene zemlje koja ne kontroliše svoje nebo i čitavu svoju teritoriju".
 
- Mi smo u stanju da odbranimo sebe i svoju teritoriju, na prvom mestu zahvaljujući izuzetnoj obučenosti naših ljudi i njihovoj ljubavi prema otadžbini, ali to ne bi bilo moguće bez odgovarajućih tehničkih resursa - rekao je Vulin.
 
On je dodao da se veoma raduje daljem osnaživanju srpskog vazduhoplovstva, uvođenju novih aviona i protivvazduhoplovnih sistema i svega onoga što jedan ovakav vid čini uspešnim, snažnim i efikasnim, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.
  • pobeci odavde

    22.07.2017 13:34
    ".. Srbija je i tu garant stabilnosti u regionu".

    Srbija je garant mog loseg zivota .
  • Služio pošteno

    22.07.2017 09:02
    Realno
    Nismo. Ali dobro glumimo.
  • nsss

    22.07.2017 08:45
    nss
    mi nismo kadri ni od tebe da se odbranimo....koliko samo lupeta ovaj covek pa to je uzas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija