Pešić: "Biće sve bolje i bolje"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.07.2017.
22:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prvi put od kako je stigao u Zvezdu Aleksandar Pešić je dobio priliku da počne utakmicu, a treneru Milojeviću uspeo je da se oduži golom za ukazano poverenje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Povremeni reprezentativac Srbije propustio je dve stopostotne šanse pre nego što je u završnici prvog poluvremena sa Radničkim iz Niša pogodio protivničku mrežu.

"Rekao sam posle Irtiša da je 15 minuta malo da se mnogo toga pokaže. Naravno, nisam mislio ništa negativno time. Drago mi je da sam danas počeo od početka, postigao sam gol, mogao sam da dam još neki, ali dobro, važno je da smo pobedili", rekao je Pešić.

Crvena zvezda je u prvom kolu Super lige Srbije savladala Radnički iz Niša rezultatom 3:0, a Aleksandar Pešić je na terenu proveo 57 minuta.

"Ide sve polako, po dogovoru sa šefom. Polako ulazimo svi u formu, danas je bilo jako teško vreme za igru, pauze za osveženja su nam dobro došle. Uigravamo se i na treninzima, trudimo se da ispunimo zahteve šefa. Verujem da će to izgledati sve bolje i bolje", dodao je Pešić.

Napadač crveno-belih gol je posvetio porodici i istakao da se ekipa okreće utakmicama koje slede. Prva naredna na programu je u četvrtak, a protivnik Crvene zvezde biće praška Sparta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nybelung
Monday, 24.07.2017
09:25

Mene više raduje minutaža Adžića i njegovo snalaženje kod asistencije za Pešića.

avatar
Igorinjo
Monday, 24.07.2017
07:40

Kakav panj za 750.000 evra.

avatar
Fejs str Hehe sport
Monday, 24.07.2017
16:45

Pesic postaje standardan i izuzetno darovit igrac videces ima sevu ima sut.