Сви путеви воде у парк 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Сви путеви воде у парк
Trenutno na sajtu: 781       |       Podeli:
26.07.2017 | 0 коментар(а)



Ужице – Парк фест, традиционална ужичка манифестација, која се одржава од 28. до 30. јула, доноси



одличну летњу забаву. У Великом парку током ова два фестивалска дана наступиће нека од водећих имена регионалне музичке сцене, саопштено је на сајту града.

„Истакнута музичка имена, која већ традиционално гостују, специфичан амбијент у коме се Фестивал одржава, али и сама организација коју Омладина Ужица на један професионалан начин одрађује, доприносе да овај догађај из године у годину расте, да се развија, али доприноси томе да се град Ужице на неки начин, кроз све ове догађаје утемељује као фестивалски град. Парк фест је ове године направио један озбиљан искорак у тржишном смислу, успео је да привуче одређен број спонзора, што свакако додатно доприноси квалитету организације догађаја. Град Ужице је подржао са 430 000 динара удружење Омладина Ужица које је организатор овог догађаја“, рекао је заменик Градоначелника Ужица Немања Нешић.

„Парк фест је традиционална манифестација где ће посетиоци моћи да чују различите музичке жанрове, биће ту попа, рока, хип-хопа, електронске музике, панка што чини да сама музичка манифестација буде квалитетнија у односу на претходне године. Ове године очекујемо више од седам хиљада посетилаца колико је забележено прошле године, у оба дана фестивала“ , рекао је Срђан Недељковић председник удружења Омладина Ужица.

 

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.030.391 посета
Тренутно на сајту: 782 посетилац(a)