FOTO: Nalazili žrtve preko oglasa, drogirali ih i pljačkali

Policija u Beogradu uhapsila je B.B. (38) i A.G. (37) osumnjičene da su izvršili više razbojništava, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda.
Sumnjiče se da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude i nakon dogovoranja oko uslova iznajmljivanja stana ili sklapanja poznastva, u piće oštećenima, koristeći njihovu nepažnju, sipali omamljujuća sredstva od kojih su gubili svest.
 
Nakon toga su vršili premetačinu i uzimali iz stanova novac, nakit i druge vredne predmete, i skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih. B.B. se takođe tereti za silovanje jedne od omamljenih žrtava. 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
Sumnja se da ima više oštećenih pa ih policija poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene na fotografijama, jave Policijskoj upravi Beograd na brojeve telefona 011/279 7470 i 064/892 0755.
  • Kaćanka

    26.07.2017 16:55
    Komšija
    Bogati pa ti si udaren!
  • Komsija

    26.07.2017 14:10
    jeste, secam se
    i meni su to, kako kazete, nedozvoljene polne radnje, i to u produzenom trajanju! nego, jesu li dozvoljene posete?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.