Dijana Vukomanović i Novica Tončev
Alo!
Novica Tončev

Arhiva Alo!

Novica Tončev, Foto: Arhiva Alo!

Čim je novopečeni potpredsednik SPS-a Novica Tončev saznao da je njegova bivša partijska drugarica Dijana Vukomanović vična u baratnju oružjem odmah joj je uputio džentlmenski poziv da zajedno odu u lov u šumu nadomak Surulice.

Nakon što je narodna poslanica za “Alo!” priznala da ume da puca iz pištolja njen bivši stranački kolega nije časio časa već je odmah ponudio da zajedno love kako bi Vukomanovićeva ispraznila negativnu energiju.

- Prvi put sada čujem da moja draga drugarica Dijana zna da koristi vatreno oružije, jer nije bilo prilike da je vidim u tom izdanju u Socijalističkoj partiji Srbije - započeo je Tončev svoje izlaganje za “Alo!” i dodao da je Vukomanovićeva na njega ostavljala sasvim drugačiji dojam.

- Imao sam utisak da je prilično nežna i emotivna, pa mi je teško da je zamislim sa punim pištoljem u rukama. Pozivam je ovog leta u šumski predeo Surdulice u pravi lov, da ustreli neku divljač i da tako isprazni negativnu energiju pred jesenje zasedanje skupštine - džentlmenski je Tončev uputio svoj poziv dokazavši da je zaboravio na sve sukobe koje je nekada imao sa Vukomanovićevom.

- Mi smo nedavno imali različita mišljenja i bilo je tu teških reči, ali oko mnogih stvari smo ipak bili saglasni. Ja sam po prirodi borac celog života, a ona se brzo predala bez unutarstranačke borbe i krivo mi je zbog toga. Ona je sada ljuti protivnik ovog režima i vidim da simpatiše Vuka Jeremića - sa setom je istakao potrpedsednik socijalista.

Naučila da čvrsto drži uzde: Dijana Vukomanović

društvene mreže

Dijana Vukomanović, Foto: društvene mreže

Podsećanja radi, Dijana Vukomanović je za “Alo!”, komentarišuću predlog ministra odbrane Aleksandra Vulina da će sve žene u Srbiji mlađe od 50 godina morati da prođu obaveznu obuku za davanje prve pomoći i postupanje u vanrednim situacijama, otkrila da je vična u baratanju oružjem.

- Imala sam čast da upoznam narodnog heroja Danicu Milosavljević iz okoline Užica i ona, isto kao Milunka Savić ili Nadežda Petrović za sve nas žene u Srbiji su besmrtne heroine i uzor kako se brani otadžbina. Znam da pucam iz pištolja, umem da jašem konja, ali se užasavam Vulinovih ratobornih ideja - kazala je Vukomanovićeva koja je krajem 2016. godine napustila redove socijalista.

Komentari (5)

Šojke

09.08.2017 06:18

Dijana se na vreme probudila i rekla adio drugovi.

BG

09.08.2017 06:25

OVI ESPESOVCI OČI POKOPAŠE NARODU!

DRITA

09.08.2017 13:18

JA OVAJ POZIV TONČEVA RAZUMEM KAO JAVNO UDVARANJE!

E moj Tonči

09.08.2017 15:09

propao ti poziv! Vas ce biti o,5 %.

Radost letenja

09.08.2017 17:28

Dok narod sece uši, krpi d*pe, ovi vajni predstavnici tog istog naroda imaju vremena da pucaju, jašu, idu u lov i sl. Nekima sekira o vrat, a nekima dooooobro pala u med.