Pakleno putovanje za Grčku

Nevolje sa prevozom ima osamdesetak naših sugrađana koji su u 11 sati iz Beograda krenuli za Grčku autobusom. Autobus se više puta zaustavljao na auto-putu zbog kvara, klima nije radila, a u kabini se pojavio dim, javili RTS-u putnici koji se već šest sati nalaze na benzinskoj stanici kod Vranja.

Jedan od putnika Goran Stevanović kaže za RTS da se u toku pokušaji da se autobus popravi i da se ne zna kada će putovanje biti nastavljeno.

"Vozili su jedan deo puta praktično sa otvorenim vratima da bi unutra moglo od dima koliko-toliko da se izdrži, da bi na kraju u 18.20 pristali na NIS-ovu benzinsku pumpu na ulazu u Vranje gde se putnici sada trenutno nalaze. Dok traju, za sada, bezuspešni pokušaji da se autobus popravi i da se vidi da li će se nastaviti putovanje sa ovim autobusom ili će se naći neko drugo rešenje – kakvo zaista ne vidim u ovom trenutku", navodi Stevanović.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво