Ugašen požar na Lovćenu

Požar na Lovćenu konačno je ugašen, rekao je sinoć komandir cetinjskih vatrogasaca Peđa Moštrokol. 

Kiša koja je počela da pada juče poslepodne uspela je da ugasi veliki deo požara, a situacija je konačno stabilna. 

Ekipe Službe zaštite će dežurati u slučaju da bude potrebe za intervencijom, prenosi RTCG. Vlada Crne Gore odala je priznanje i zahvalnost vatrogascima, vojnicima i dobrovoljcima na naporima u borbi s vatrenom stihijom na Lovćenu.

Moštrokol je kazao da je na Lovćenu svakog dana situacija bila složena.

"Ljudi koji su gasili požar uverili su se da je bilo vrlo teško čuvati Lovćen, sa svim ljudima koji su došli da pomognu ne bi mogli mnogo više da uradimo. Teren je nepristupačan, a gašenje nam je otežavao vetar", kazao je Moštrokol, koji se zahvalio svim vatrogascima i dobrovoljcima koji su učestvovali u gašenju požara.

"Dali smo sve od sebe", zaključio je Moštrokol u izjavi za Televiziju Crne Gore. Pod kontrolom su i požari u Ćeklićima i Građanima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво