Stolica: Dobar fudbal u Subotici

Fudbaleri Voždovca gostuju subotičkom Spartaku u Superligi Srbije, a trener beogradske ekipe, Ilija Stolica, veruje da će publika u Subotici moći da uživa u dobrom fudbalu.

Utakmica u Subotici se igra u subotu od 19 sati, a šef stručnog štaba Voždovca Ilija Stolica očekuje "ozbiljnog i organizovanog protivnika".

"Trenera Spartaka dobro poznajem i cenim, svojim kvalitetom i radom je očigledno napravio za ovo kratko vreme ozbiljnu takmičarsku ekipu i rezultati koje beleže u početku sezone dovoljno govore", rekao je Ilija Stolica.

"Imamo odličan start, takođe gledamo nastavak sezone sa našim ambicijama i mislim da ćemo imati šta da pokažemo publici u Subotici, za koju se nadam da će doći u velikom broju, jer dve ekipe i Spartak i Voždovac zaslužuju da budu ispraćene na pravi način posle uspešnih startova u prvom delu sezone", zaključio je Stolica.

Fudbaler Voždovca Nikola Srećković veruje da će se njegov tim vratiti kući sa željenim rezultatom.

"Pred nama je teško gostovanje i zanimljiva utakmica, jer ekipa Spartaka ima odličan start u sezoni kao i mi, pa će publika imate priliku da vidi lep fudbal u Subotici. Možda je njihova prednost što igraju na domaćem terenu, ali mi smo usmereni na nas i na našu ideju i iskreno se nadam da se kući vraćamo sa pozitivnim rezultatom", istakao je Srećković.

Voždovac je danas dobio pojačanje, pošto je ugovor potpisao Igor Maksimović, ofanzivni vezni igrač, rođen 1999. godine. Stigao je iz redova Partizana, a takođe je nastupao za sve mlađe selekcije Srbije.

"Veoma sam zadovoljan što je Igor sa nama. Dobro se poznajemo iz mlađih reprezentativnih selekcija, sarađivali smo dve-tri godine. Imam samo reči hvale za njega i mislim da je došao upravi klub i pravu sredinu, gde će moći da se razvije i napreduje u skladu sa svojim velikim potencijalom. Na obostrano zadovoljstvo mi je čast da predstavim jedno ovakvo pojačanje za sve nas u klubu", rekao je Stolica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво