REŠENA NOĆNA PUCNJAVA U NOVOM SADU U KOMPJUTERSKOJ IGRAONICI: Uhapšen osumnjičeni napadač i saučesnik, potraga za trećim u toku
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

Pronađen pištolj iz kog je pucano

REŠENA NOĆNA PUCNJAVA U NOVOM SADU U KOMPJUTERSKOJ IGRAONICI: Uhapšen osumnjičeni napadač i saučesnik, potraga za trećim u toku

Crna Hronika -

NOVI SAD - Novosadska policija rešila je pucnjavu od sinoć u Novom naselju kada su iz vatrenog oružja ranjena dvojica Novosađana.

- Novosađanin D. V. (26) uhapšen je zbog sumnje da je, na ulici, pucao u nogu devetnaestogodišnjaku i naneo mu teške telesne povrede. Sumnja se da je, rikošetom, taj metak lakše povredio nogu i drugog, godinu dana starijeg mladića. Policija je pronašla pištolj, sa sedam metaka u okviru, kojim je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo, saopštio je danas MUP.

D. V. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za krivična dela teška i laka telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je takođe identifikovala još dvojicu mladića, osumnjičenih da su, zajedno sa D. V. prethodno učestvovali u tuči sa oštećenima. Jedan od njih, dvadesetpetogodišnji Novosađanin, koji je pronađen i saslušan u svojstvu osumnjičenog. Pretresom njegovog stana pronađeno je oko 11 grama marihuane i 90 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je učinio krivična dela učestvovanje u tuči i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija intenzivno traga za trećim osumnjičenim koji se, takođe, tereti za krivično delo učestvovanje u tuči.

(Kurir.rs/S.S./Foto Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track