Style

Ljubav

Dok je u Srbiji pojedinci prozivaju zbog stajlinga: Dragana Mirković cenjena u svetu! FOTO

Dragana Mirković, najpopularnija balkanska muzička zvezda, često je u Srbiji na meti kritike pojedinih modnih kreatora i stilista, dok se u svetu njeno ime ceni i poštuje i često je na naslovnim stranama prestižnih časopisa.

Dok je u Srbiji pojedinci prozivaju zbog stajlinga: Dragana Mirković cenjena u svetu! FOTO Foto: Privatna arhiva



Dragana Mirković nebrojeno puta osvanula je u svetskim medijima, koji su pohvalili njen stajling. Popularna pevačica može se često videti u kreacijama svetskih brendova, a popularna internet stranica ''Fashion around the world'' mnogo puta je pisala o tome kako su Draganu iskopirale svetske zvezde, kao što su Selena Gomez, Dženifer Lopez i druge.







Takođe, Mirkovićeva je u septembru 2016. osvanula na naslovnoj strani prestižnog austrijskog časopisa ''Drehmoment'', a primera radi pre nje su na naslovnici bile zvezde Kristijano Ronaldo, Usein Bolt, Karolina Kurkova... 







Dragana je kao modna ikona bila na naslovnoj strani i magazina ''Fashion Avenue''.







Iako do sada nije volela da ističe koje dizajner čije komade odeće nosi na sebi, pevačica je juče na svom Instagramu objavila sliku sa odmora u Italiji i napisala da haljina koju nosi je delo cenjenog Roberta Kavalija, verovatno iz šale jer će možda neki domaći modni ''znalci'' naći i na to manu i reći da je haljina od sto dinara.




Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>