Nikola Grbić prezadovoljan igrom: Još smo jači

V. N.

01. 09. 2017. u 09:34

Pokazali smo snagu u trenucima kada smo delovali izgubljeno. Uspevali smo da se izvadimo, a način na koji smo to uradili ojačaće naš moral – rekao je selektor odbojkaša

Никола Грбић презадовољан игром: Још смо јачи

Nikola Grbić foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SELEKTOR Nikola Grbić je podsetio na jačinu turnira i činjenicu da nijedan polufinalista sa prošlog EP nije među četiri.

- Odigrali smo jako dobro u bloku i odbrani. Od početka smo im stvorili pritisak i kad god smo uspevali da pomerimo njihov prijem kontrolisali smo i napad. Bili smo agresivni, nismo čekali da vidimo šta će se desiti.

Ono što posebno raduje selektora je što je ekipa u drugom i trećem setu uspevala da napravi preokret:

- Pokazali smo snagu u trenucima kada smo delovali izgubljeno. Uspevali smo da se izvadimo, a način na koji smo to uradili ojačaće naš moral. Nemci igraju odlično i ako hoćemo da pobedimo, moramo da igramo kao protiv Bugara.

JOVOVIĆ: IDEMO NA ZLATO
- ŽARKO smo želeli ovo polufinale. Pre meča sa Bugarima rekli smo idemo na tri pobede. Ostale su još dve i stvarno hoćemo to zlato. Znamo da se Nemci oslanjaju na Grozera, presudna je naša pozitivna energija. Nadam se da ćemo se radovati - presrećan je tehničar Nikola Jovović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije