≫ 

Izvukli telo deteta (4) iz Dunava: U toku je potraga za njegovom majkom! (VIDEO)

Oko podneva je iz reke izvučeno telo deteta, vukovarska policija je saopštila da su uviđaj i potraga za drugom osobom u toku

  • 4

U Vukovaru je danas oko podneva, na obali Dunava, kod takozvane stare klanice, izvučeno telo deteta (4) iz Dunava.

Zašto reke, jezera i mora kose živote na Balkanu? Na ovim plažama se pritajila smrt, sve žrtve su pravile iste kobne greške! (VIDEO)

Kako je saopštila tamošnja policija, postoji mogućnost da se još jedna osoba nalazi u Dunavu i u pitanju je majka deteta.

U toku je uviđaj i preduzimanje svih mera i radnji s ciljem pronalaska i druge osobe. U potrazi učestvuju ronioci i HGSS (Hrvatska gorska služba spasavanja).

Područje uz Dunav na kojem je dete palo dosta je strmo i nije predviđeno za šetnju. Nakon što je palo, majka je skočila za detetom, ali ga nije mogla spasiti jer je u ovom delu Dunav veoma brz. Baka je bila prisutna i videla sve što se dešavalo.

Kako nezvanično saznaje 24sata.hr, dete se igralo pored reke i upalo u vodu. Dete su izvukli i pokušali da reanimiraju, ali nažalost, bezuspešno.

Telo deteta je prebačeno na patologiju vukovarske bolnice, kako prenose lokalni mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA