NEMA VIŠE KUPANJA NA ADI: Ovaj vikend je poslednji u sezoni, iskoristite ga!

- Usled najavljenih izuzetno loših vremenskih prilika koje se očekuju u narednom periodu, letnja kupališna sezona na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće zatvorena u nedelju u 19 časova, spuštanjem "Plave zastave" kao najvišeg međunarodnog priznanja za kvalitet kupališta - saopštili su iz JP "Ada Ciganlija"

  • 8

U nedelju 3. septembra zvanično se zatvara sezona kupanja na beogradskom moru! Iako je najavljen produžetak sezone na Adi Ciganliji, došlo je do promene.

Posle tragedije na Adi, zatvara se žičara: Zip lajn se uklanja u septembru

Ako vidite meduze na Adi Ciganliji, možete da uradite samo jednu stvar

- Usled najavljenih izuzetno loših vremenskih prilika koje se očekuju u narednom periodu, letnja kupališna sezona na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće zatvorena u nedelju u 19 časova, spuštanjem "Plave zastave" kao najvišeg međunarodnog priznanja za kvalitet kupališta, koja se šestu godinu zaredom vijorila na popularnom "Beogradskom moru".

Foto: Telegraf

- Za 70 dana trajanja sezone, Adu Ciganliju je posetilo preko tri miliona posetilaca, koji su mogli da uživaju u besplatnim sportsko – rekreativnim, kulturnim i zabavnim sadržajima. Bezbednost na kupalištu je, kao i svih prethodnih godina, bila na najvišem mogućem nivou. Spasilačka služba JP "Ada Ciganija" imala je 24 uspešne intervencije bez fatalnog ishoda i još jednom pokazala da je kupalište na Savskom jezeru jedno od najbezbednijih kupališta u Evropi - saopštili su iz JP "Ada Ciganlija".

Besplatne škole biciklizma i ronjenja koje su realizovane u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda posetilo je preko 400 dece školskog i predškolskog uzrasta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dugogodišnji adadžija

    1. septembar 2017 | 18:15

    -A zašto više ne treba da bude kupanja na Adi kad je septembar tek počeo!? - Je'l zbog lenjosti ili zbog neposlovnost (čitaj:gluposti) "nadležnih" ? - Da je Upravi Ade pameti i poslovnosti, sezona bi trebalo da počne 1-og maja i da traje do polovine, ako ne i do kraja, oktobra meseca.

  • stari čukaričanin

    1. septembar 2017 | 18:29

    Da je Upravi Ade malo više pameti i poslovnosti, sezona bi mogla (i morala) da traje od 1-og maja pa bar do polovine oktobra. Ovo je iz mog višedecenijskog "letovanja" na beogradskom moru...

  • mila

    1. septembar 2017 | 16:56

    Obicn bara i ista drugo.Dva puta sam se okupala i dobila oba puta sugu.Nikad vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA