Lord’s Palace ili Desert Rose - Lepa dilema za ovo leto i jesen

Novosti Online

03. 09. 2017. u 08:00

Leto sa agencijom „1 A Travel“ uveliko traje, a ovog leta pravi biser odnosa cene i kvaliteta su Kipar i Egipat

Lord’s Palace или Desert Rose - Лепа дилема за ово лето и јесен
LETO sa agencijom „1 A Travel“ uveliko traje, a ovog leta pravi biser odnosa cene i kvaliteta su Kipar i Egipat. U toku su i popusti za rane uplate, pa se tako u pojedinim hotelima, sa aktuelnim cenama, može uštedeti i do 40 odsto. Naravno, popularna akcija „dvoje dece gratis“ je i ove godine tu, pa je tako smeštaj u mnogobrojnim hotelima porodičnog tipa, za dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe potpuno besplatan.

Kada je reč o Kipru, gde sezona kreće krajem maja i traje do kraja novembra, radi se o pravom izboru za sve one koji žele svoj odmor da provedu uživajući u prelepim plažama, hotelima sa odličnom uslugom i sadržajima, mnogim istorijskim lokalitetima i jedinstvenim prirodnim lepotama. Jedan od najnovijih i svakako uslugom najkvalitetnijih hotela na Severnom Kipru je hotel ''Lord’s Palace''.

Nalazi se na oko dva kilometra od centra Kirenije, lučkog grada, prepunog taverni, restorana, raznih radnji i istorijskog znamenja, što ovaj grad čini jednim od bisera ovog dela Kipra. Hotel je otvoren u maju 2016. godine, nalazi na odličnoj lokaciji u samom srcu Kirenije i ima veliku baštu. Uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta, ovaj hotel je jedna od najboljih opcija za odmor. Ima tri restorana, 237 luksuzno opremljenih soba, lobi bar, teretanu, Spa centar, otvoreni poluolimpijski bazen na krovu hotela i brojne druge sadržaje koje ovaj hotel izdvajaju od drugih.





Privatna plaža hotela je dužine 470 metara, nalazi se u neposrednoj blizini i na njoj je korišćenje suncobrana, ležaljki besplatno za goste hotela. Spa centar hotela je za posebno uživanje, prostire se na 1.000 kvadratih metara i obuhvata fitnes centar, unutrašnje bazene, dva turska kupatila, četiri sobe za terapiju i frizerski salon, pa je svakako nešto što ne bi trebalo propustiti prilikom boravka u ovom hotelu.

Ukoliko poželite da uživate u toplom moru i da budete usluženi od veoma ljubaznih domaćina u prelepim hotelima sa mnogobrojnim sadržajima, onda je Egipat vaš pravi izbor. Arapska Republika Egipat se nalazi u severoistočnom delu Afrike i delom u Aziji (Sinaj), izlazi i na Sredozemno i na Crveno more, na kojem se i nalaze najpoznatija letovališta.

Jedno od najpoznatijih letovališta Egipta je grad Hurgada sa svojom okolinom. Ona je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja“. Novosagrađeni hotelski kompleksi koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta, a iz godine u godinu, možda i najtraženiji hotel ove regije, po rečima zaposlenih u turističkoj agenciji “1 A Travel” je hotel “Desert Rose”.



Ovaj veliki hotelski kompleks nalazi se u južnom delu Hurgade na oko 10km od samog centra grada do kojeg je moguće doći šatl busom od hotela ili taksijima za cenu od svega nekoliko evra. Nalazi se u prelepoj prostranoj bašti, na peščanoj plaži dugoj oko jedan kilometar u obliku lagune koja je idealna za porodice sa decom, pa pogotovo gledano iz vazduha, kompleks izgleda kao velika oaza u pustinji.

Da bi vam Kipar ili Egipat, kao i druge destinacije iz svoje ponude, još više približila i učinila pristupačnijim, agencija “1 A Travel” je u svoju ponudu uvrstila veliki broj hotela kojih ranije nije bilo u ponudi i poziva Vas da iskoristite sve pogodnosti last minute uplata za Vaš odmor. Izaberite sami hotel za vaš idealan odmor na www.1atravel.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Milan

06.09.2017. 11:22

Sve pohvale za agenciju,godinama letujem sa njima kao i mnogo mojih prijatelja.Izuzetno verni svojim klijentima.Samo napred svaka castVidimo se opet u februaru.

Milica

07.09.2017. 09:56

Bili na Kipru i to na severu,sve besprekorno od hotela,usluge vodica,prirodeSvi koji kazu okupirana zona,tacno ne znaju,Kipar je kao drzava podeljen zna se,a sto se tice hotela,klijenti dolaze u Turski deo sa svih strana sveta kao i u juzni naravno,tako da tu problema nema.Kipar je jedini neutralan u svemu,za svaku preporukuopustite se bez predrasuda i uzivajte u svom odmoru