');
Najnovije vesti
Zabava Vesti
PROBLEMI U BRAKU? Evo zašto je Tanja Savić sina PRESELILA U SRBIJU

PROBLEMI U BRAKU? Evo zašto je Tanja Savić sina PRESELILA U SRBIJU

Nakon što se pomirila sa roditeljima, Tanja Savić je odlučila da ostane u domovini, a sina Maksima je iz škole u Gould Kostu prebacila u osnovnu školu u Beograd.

Tanja Savic_020514_Ras foto Rajko Ristic01 Foto: R.Ristić / RAS Srbija
Tanja Savic_020514_Ras foto Rajko Ristic01
Tanja će sa decom putovati kod Dušana kako joj obaveze budu dozvoljavale
Foto: R.Ristić / RAS Srbija
Tanja će sa decom putovati kod Dušana kako joj obaveze budu dozvoljavale

Pevačica Tanja Savić koja je prethodnih godina živela na relaciji Srbija-Australija konačno je odlučila da svije gnezdo na jednom mestu.

Kako je njen sin Maksim prošle godine pošao u školu iako je imao pet godina, jer je takav obrazovni sistem u Australiji, ona ga je pre nekoliko dana prebacila u osnovnu školu u Beogradu, gde joj je dozvoljeno da mališan pohađa drugi razred. Iako njen suprug živi i radi u Australiji, ona je očito donela odluku da se više ne seli.

- Tanja je Maksima upisala u školu u Beogradu i time sve papire iz Australije prebacila u Srbiju. Iako bi po godinama on trebalo da pohađa prvi razred, njemu je priznata godina školovanja iz Gould Kostu pa je pošao u drugi razred. Iako se bojala da li će se zbog jezika uklopiti u novo društvo, Maksim se snašao odlično. Tanja je presrećna jer može i karijeri da se posveti, a Dušana će posećivati kako joj obaveze budu dozvoljavale, kao i on njih. Tanja je uspela da ubedi Dušana da je najbolje da to bude Srbija, naročito sada kada se pomirila sa porodicom - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:

Tanja Savić
Foto: E. Čonkić / RAS Srbija
Tanja Savić

- Dušan se u početku bunio jer smatra da mališani imaju veću perspektivu u Australiji, ali Tanja ovog puta nije želela da popusti kako je to ranije činila u braku. S obzirom na to da im posao sa hotelima u Australiji ne cveta, ona smatra da je sada prioritet da ona nastavi karijeru jer od njenog posla trenutno žive.

Kako nam Tanja tokom jučerašnjeg dana nije odgovarala na pozive, pozvali smo na fiksni telefon u porodičnu kuću u Radincima, gde nam se javila pevačicina majka Živana.

- Maksim je po našem obrazovnom sistemu drugi razred i upisan je u beogradsku školu, a Đorđe u predškolsko. Za sada su ovde i u Srbiji će pohađati školu. Ne znam kakvi su im planovi za ubuduće, ali za sada je tako zbog čega sam mnogo srećna. Konačno ću unuke moći da viđam često - kaže Živana.