≫ 

Đorđević pred Tursku: Da izdržimo pakleni ambijent i da pobedimo! (VIDEO)

Selektor Srbije svestan da će utakmica sa Turcima biti vrlo teška i neizvesna

  • 6

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u ponedeljak (20h) derbi meč na Evropskom prvenstvu protiv domaćina Turske.

Turci se naoštrili pred meč sa Orlovima, Hrvati već u nokaut fazi, Dragić dominira! (VIDEO)

Biće to duel za što bolju poziciju u grupi D gde samo Rusija ima dve pobede, a Letonija, Srbija i Turska po jednu pobedu i jedan poraz.

Utakmica je bitna sa vše aspekata, zbog samopouzdanja, podizanja forme i naravno stvaranja pobedničkog mentaliteta za sledeće utakmice.

Biće teško igrati pred 15.000 domaćih navijača, ali naši momci su navikli na pritisak.

Selektor Aleksandar Đorđević je istakao:

- Igramo protiv jedne dobre ekipe, koja će igra dosta brzo sa presingom i koja će imati publiku iza sebe. Sav fokus je na ovoj utakmici, ambijent će biti paklen i oni odatle vuku neku snagu.

Video sniman Motorola moto Z 2 play telefonom.

- Moramo da budemo pažljivi sa loptom, da ne izlazimo iz okvira igre i da u našem zajedništvu tražimo rešenje i dođemo do pobede - rekao je Đorđević.

Pogledajte celu konferenciju snimanu Motorola Moto Z 2 play telefonom.

Milan Mačvan, kapiten selekcije Srbije smatra da je ovaj duel bitan sa psihološkog aspekta

- Moramo da odgovorimo na pravi način na njihovu igru sa dosta presinga. Izuzetno bitna utakmica da se vratimo na pobednički kolosek i u dobro raspoloženje pred dva poslednja meča.

- Imaju dva NBA igrača, i baziraju igru na njima Ćedi Osman i Semih Erden tako da su to dve najveće pretnje. Spremićemo se i pokazati mnogo bolje lice na ovom meču. - kaže Mačvan.

Pogledajte video sniman Motorola Moto Z 2 play telefonom

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    3. septembar 2017 | 13:22

    Sta radite tim momcima. Svake godine mi imamo po 4-5 povredjenih igraca, pred pocetak prvenstva. Nikad sa takvim radom necemo sastaviti ekipu. Pogledajte Spance tempiraju formu da odigraju fazu ispadanja u punom ritmu i tako osvoje svake godine prvenstvo, odnosno odigraju jako 3 utakmice i ponesu medalju odmorni.

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    3. septembar 2017 | 13:06

    Уместо да форсираш ЕЛ играче, Гудуру,Лазића, ти форсираш Бирчевића, Мачвана и Милосављевића. Јовић, Кузмић и Боби најбоље показују ко треба да добија највећу минутажу.

  • Biljana

    3. septembar 2017 | 17:03

    Narode pa to su nasa deca nasi Srbi koji brane boje nase zemlje. Zasto tako samo negativno. Oni koji su tu , tu su i bice to dobro ,proci ce oni. Dajmo im podrsku. Najlakse je da im sudimo ali daj da se ne bavimo vise takvim komentarima. Dajmo im podrsku i budimo slozni i budimo uz njih. Napred samo bravo Sale ,glavu gore i vodi ih u pobede. Mozete vi to .Mi smo uz vas Srbija, Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA