Najnovije vesti
Vesti Politika
DAO "BENTLIJA" OBEZBEĐENJU NOĆNOG KLUBA Kako je luksuzni automobil poznatog fudbalera naleteo na kola predsednika Srbije

DAO "BENTLIJA" OBEZBEĐENJU NOĆNOG KLUBA Kako je luksuzni automobil poznatog fudbalera naleteo na kola predsednika Srbije

Luksuzni automobil marke "bentli", kojim je juče ujutru presečena kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pripada bivšem fudbalskom reprezentativcu Ivici Dragutinoviću.

Ivica Dragutinović sa "bentlijem" Foto: Instagram
Ivica Dragutinović sa "bentlijem"
Ivica Dragutinović sa "bentlijem"
Foto: Instagram
Ivica Dragutinović sa "bentlijem"

Međutim, kako su "Blicu" ispričali izvori bliski predsedništvu, sam Dragutinović se nije nalazio u automobilu, već su u njemu bila tri mladića: Luka R., Miloš T. i Stevan D.

Sva trojica su, prema nezvaničnim informacijama, od ranije poznati policiji po izvršenju različitih krivičnih dela.

Iako je prva informacija bila da je automobil kojim je došlo do incidenta u Beogradu, na kružnom toku Topčiderska zvezda, crne boje i španskih registarskih oznaka, nije dugo trebalo da se potvrdi informacija da on pripada upravo Dragutinoviću koji se inače svojim luksuznim vozilom uvek rado hvalio po društvenim mrežama.

Inače, do incidenta je došlo kada je Luka R., koji je upravljao "bentlijem", "driftovao" (okretao ga pod punim gasom tako da gume počnu da škripe). Međutim, usled zadnje vuče, volan su držali suprotno okrenut, pa se auto praktično kretao postrance. Kolonu u kojoj se nalazio predsednik Vučić činila su tri vozila, a on se nalazio u prvom automobilu, baš onom u koji je udario "bentli".

Uporedo sa udarcem u auto u kojem se nalazio Vučić, "bentli" je, ne zaustavljajući se, blokirao drugo vozilo iz pratnje, pa pripadnici obezbeđenja predsednika koje se nalazilo u njemu nisu mogli da reaguju.

Treće vozilo iz pratnje je krenulo za "bentlijem", sustiglo ga, a pripadnici predsednikovog obezbedjenja su trojicu "putnika" izvukli iz vozila.

Sva trojica, navodno, rade kao obezbeđenje jedne popularne prestoničke diskoteke, a automobil su pozajmili od Dragutinovića da se provozaju.

Dragutinović se inače svojevremeno hvalio da je luksuznog četvoročkaša platio oko 200.000 evra, kao i da "bentli" može da postigne maksimalnu brzinu od 320 kilometara na sat.

Vozačko mesto u "bentliju" je, takođe, Dragutinoviću omiljeno mesto za fotografisanje selfija.

Dragutinović je karijeru počeo u Borcu iz Čačka još 1994. godine, a nastupao je još i za Gent i Standard u Belgiji, i za Sevilju iz Španije, gde je ostavio najveći trag i gde je i završio karijeru 2011. godine.