Komentara: 1
Pregleda: 989

Poslednje pripreme karatista Enpija pred Svetsko prvenstvo

27.09.2017. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
Poslednje pripreme karatista Enpija pred Svetsko prvenstvo

Tokom celog leta Кarate klub "Enpi" je radio i pripremao se za Prvenstvo sveta za sve uzraste koje će se održati od 6. do 8. oktobra Egeru (Mađarska). Prvenstvo se održava u okviru Svetske Šotokan karate do organizacije Ujedinjenih nacija.

U okviru priprema protekli vikend nastupalo se na dva prijateljska turnira:

TOPLICA OPEN – Prokuplje, 24.09.2017.

Međunarodni karate turnir na kome je nastupilo preko 300 takmičara iz Rumunije, Crne Gore, Makedonije i Srbije. Enpi su predstavljala dva takmičara: Kolar Nenad – zlatna medalja u katama i Nikolić Marko – bronzana medalja u katama.

KUP BAČKE TOPOLE – B. Topola, 24.09.2017.

Prijateljski karate turnir na kome je nastupilo oko 150 takmičara iz cele Vojvodine. Osvajači medalja su: Buljovčić Dario – zlatna medalja u brobama, Škavo Maksim i Pavlović Branislav – zlatne medalje u katama i Molnar Mate – srebrna medalja u katama.

Sledećeg vikenda takmičare Enpija očekuje generalna proba pred Svetsko prvenstvo i to međunarodni turniri: Kup Čoke u Čoki, Memorijal "Dragiša Jović" u Bijeljini i Sport Anina kup u Rumuniji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 989
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.