');
Najnovije vesti
Blic Zabava Vesti

OTAC MARKA JARIĆA ZA "BLIC" Srećko otkriva SVE o odnosu njegovog sina i Adrijane Lime, a iznenadiće vas šta je rekao o unukama (VIDEO)

Srećko Jarić kaže da je Adrijana sada prošlost u životu njegovog sina i da ne veruje u mogućnost njihovog pomirenja.

profimedia-0150159266 Foto: Profimedia
profimedia-0150159266

Bivši košarkaš i otac Marka Jarića, Srećko, za “Blic” priča o sinovljevim izborima, unukama koje ga raduju svakog leta kada dođu na raspust u Srbiju, ali i o navodima da je njegov sin rasturio brak Ace Lukasa i Sonje Vuksanović.

Srećko Jarić
Foto: M. Metlaš / RAS Srbija
Srećko Jarić

- Ne znam šta se tačno sve pisalo o tome, ali ja znam šta je istina. Ne pogađa me to odavno, to su izmišljotine koje me ne zanimaju - kaže Srećko, koji takođe smatra da su insinuacije o pomirenju njegovog sina sa bivšom suprugom Adrijanom Limom ishitrene.

Adrijana Lima je još uvek draga porodici Jarić, s kojom je ovog leta uživala u Crnoj Gori na moru
Foto: Profimedia
Adrijana Lima je još uvek draga porodici Jarić, s kojom je ovog leta uživala u Crnoj Gori na moru

- Ona je bila, pa prošla. Što je bilo, bilo je. Ne znam da li može da se ponovi, to jedino oni mogu da odluče, ali ja nisam uključen u te pregovore ako uopšte postoje. Oni funkcionišu i dalje super, ali ne verujem u pomirenje - iskren je Srećko, koji se raduje svaki put kada u Srbiju dođu Valentina i Sijena.

- Bili su ovde letos 20 dana i lepo smo se proveli. Svuda su išle, zoološki vrt, Avala, Ada, igraonice i šoping centri, baš svuda - kroz osmeh kaže Srećko, koga smo pitali da li bi voleo da mu naslednice krenu maminim stopama koja je postala „Viktorijin anđeo“.

- Ne bih voleo da budu manekenke, mada uopšte nemam neke predrasude. Voleo bih da budu uspešne i ništa više. Neka se bave sportom. Imaju i energiju i motoriku - priznaje Jarić, koga smo pitali koliko je uticao na Markov izbor devojaka s obzirom na to da mu sin važi za miljenika žena.

- Marko odavno nema devojku. Bila je jedna situacija davno gde sam sticajem okolnosti saznao ko mu je devojka i odlučili smo da ne bude ona. Savetovao sam ga tada da prekine zbog karijere.