GAZDA IZ PAKLA: Studenta je sačekala nemilosrdna poruka na frižideru, i nemoguć rok od 4 dana da se iseli! (FOTO)

Poruku o iseljenju mu je ostavio na frižideru i sa zakupcem od tada nije došao ni da se pozdravi ni da preuzme ključeve.

  • 8

Student N. M, koji nije imao zaključen pisani ugovor o zakupu sa stanodavcem, mora brže bolje da napusti stan u kom je živeo.

Komšije počele da prijavljuju podstanare po zgradama: Džaba to rade, upravnici još nisu nikog kaznili!

Naime, stanodavac je činjenicu da ne postoji ugovor iskoristio da N. M. iseli u roku od četiri dana. Poruku o iseljenju mu je ostavio na frižideru i sa zakupcem od tada nije došao ni da se pozdravi ni da preuzme ključeve.

U poruci koja je bila ostavljena na vratima frižidera piše:

Obaveštavam da je stan danas prodat, i da moram da uselim stan i ljude do 30. septembra. Ljudima se svideo stan, a i lepo sam zaradio. Probaj negde da se snađeš dok ne dobiješ dom. Sve najbolje! Gazda (precrtano i pored dopisano - nisam više) Joca".

Šokirani N. M. je ovu nemilu situaciju podelio na društvenim mrežama gde su se povele diskusije o pravima koje on poseduje kao zakupac, a mnogi su podelili i svoja slična iskustva.

"Mog komšiju je stanodavac iselio u četiri ujutru iz stana, sa sve stvarima jer je tu noć izgubio stan na kocki, tako da eto utehe, uvek može gore", "Ovo je nehumano", "Ovo je stvarno dno dna. Dok sam čitala, delovalo mi je kao neka sprdnja. Pa gde su tu tvoja prava??" – samo su neki od komentara na objavu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lina

    2. oktobar 2017 | 10:57

    Tako je u drzavi Srbiji gde stanodavci ne placaju porez drzavi,nema ugovora pa im se moze...ja sam podstanar i moji stanodavci izdaju cetiri stana u istoj zgradi samo se pitam odakle obicnim radnicima u drzavnoj firmi toliko para da imaju ta cetiri stana i plus njihov peti?

  • gygy

    2. oktobar 2017 | 10:52

    pa kad kupis svoj videces da otkazni rok nije najbolje resenje uvek...

  • piercing ring

    2. oktobar 2017 | 10:45

    Gde ti je devojka student kako neko može izmoć sam u kući večno bez devojke?? Sad da ima devojku našao bi novi stan za 1 dan a me za četiri dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA