≫ 

Okončana potraga za ovom ženom u Las Vegasu: Uhapšena je jer se sumnja da je bila sa napadačem koji je ubio 50 i ranio 406 ljudi! (FOTO)

Policija je saopštila da traga za dva motorna vozila za koje se pretpostavlja da su korišćena u napadu

  • 7

Policija Las Vegasa je objavila fotografiju žene za koju sumnjaju da je učestvovala u pucnjavi, koja se nešto ranije odigrala u tom gradu. Ona je uhapšena posle potrage koja je pokrenuta za njom.

(UŽIVO) Drama u Las Vegasu: U ovom momentu je počeo horor! Najmanje 20 ljudi poginulo, 100 ranjeno, napadač upucan (VIDEO)

Navedeno je da se traga za Marilu Denli, za koju se sumnja da se nalazi u društvu osobe koja je pucala i ubila više od 50 ljudi. Prema prvim informacijama, ona je bila u hotelskoj sobi sa napadačem.

Njena lična karta pronađena pored tela ubijenog Stivena Pedoka koji je izvršio napad, kao i da je u samom trenutku napada bila u kazinu.

Foto: Facebook/Marilou Danley

Takođe, policija je saopštila da traga za dva motorna vozila za koje se pretpostavlja da su korišćena u napadu.

 

Podsećamo, u pucnjavi u Medalej bej hotel - kazinu, gde se održavao muzički festival, 50 osoba je izgubilo život, a 406 je ranjeno, saopštila je bolnica u Las Vegasu, dok policija saopštava da je jedan osumnjičeni upucan.

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mostarac

    2. oktobar 2017 | 13:49

    Sad nije teroristički, jer se napadač nije zvao Ibro....

  • haha

    2. oktobar 2017 | 14:55

    Opet licna karta pored napadaca providna namestaljka.

  • Чикa Јова

    2. oktobar 2017 | 18:51

    Па из чега је тај пуцао на недужне људе. Па код њих се лако добија дозвола за ношење оружја, како да нико од четири стотине и кусур људи није ни метак опалио. Друго, да би испалио толики број метака потребно је време. Имају ли ноге угрожени па да се склоне, где је за то време полиција...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA