Najlepša Bosanka kreće u pohod na svet: Ova lepotica je postala Miss BiH, a fotke na Instagramu su najavile njenu pobedu (FOTO)

Ona će svoju zemlju da predstavlja na izboru "Miss sveta 2017" koji će se održati 18. novembra u Kini

  • 11

Aida Karamehmedović je sinoć izabrana za najlepšu devojku u Bosni i Hercegovini i ponela je laskavu titulu Miss BiH.

Seksi Anđelu prati 120.000 ljudi, svaka fotka njenih oblina prži na Instagramu, a osvojio ju je hrvatski fudbaler (FOTO)

 
IT'S MY #BIRTHDAY 🎈A post shared by Aida Karamehmedovic (@aidakarameh) on

Ona će svoju zemlju da predstavlja na izboru "Miss sveta 2017" koji će se održati 18. novembra u Kini.

Aidi je krunu uručila prošlogodišnja misica Halida Krajšnik. Među 24 finalistkinje pored najlepše Aide, sinoć su u sarajevskom hotelu Terme dodeljene lente i drugim devojkama koje su svojom lepotom, harizmom i inteligencijom privukle pažnju publike.

Titulu prve pratilje osvojila je Darja Hajdukov, a titulu druge pratilje Ivona Vučković. Lenta za Miss fotogeničnosti pripala je Daliborki Popović, za Miss Televotinga BiH Emini Dedić, Miss Interneta Žanin Pavlović, a Miss Abc Fashion TV BiH 2017 Vanesi Žižo.

Ove godine, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kantona Sarajevo, prvi put je dodeljena i lenta Miss Visit Sarajevo 2017 koju je osvojila Darja Hajdukov.

Nova Miss BiH je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gde se mogu videti njene brojne fotografije kojima svakodnevno mami muške uzdahe.

Iako je leto već za nama, ova mlada dama ponosno ističe svoje slike u kupaćim kostimima koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 
baby girl fall in lineA post shared by Aida Karamehmedovic (@aidakarameh) on

Sudeći prema fotografijama koje je objavljila pre takmičenja, može se reći da je pobeda najavljena već velikim brojem lajkova i pratilaca.

Takođe, može da se primeti da je Aida velika ljubiteljka mode i da često nosi komade koji u prvi plan ističu njenu zgodnu figuru.

 
I only drink zero thoughA post shared by Aida Karamehmedovic (@aidakarameh) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA