≫ 

ONA JE BILA I PROŠLA! Evo šta otac Marka Jarića kaže o Adrijani Limi i tome u kakvim su zaista odnosima!

Srećko je prokomentarisao odnos sa Adrijanom, izneo je stav o tome čime bi voleo da se bave njegove unuke, te kakav je sada emotivni status njegovog sina

  • 2

Iako već dve godine nisu zajedno, a zvanično su razvedeni od 14. marta 2016. godine, priče o pomirenju Marka Jarića i Adrijane Lime uporno se provlače u javnosti.

Međutim, njih dvoje konstantno dokazuju da od emotivnog pomirenja nema ništa, ali da su izuzetno dobrim odnosima, najviše, naravno, zbog ćerki Sijene i Valentine.

To je sada potvrdio i Markov otac Srećko koji kaže da ne veruje u pomirenje svog sina i lepe Lime.

- Ona je bila, pa prošla. Šta je bilo, bilo je. Ne znam da li može da se ponovi, to jedino oni mogu da odluče, ali ja nisam uključen u te pregovore, ako uopšte postoje. Oni funkcionišu i dalje super, ali ne verujem u pomirenje - iskren je Srećko i kaže da mu najveću radost pričinjava druženje sa unukama Valentinom i Sijenom. Bili su ovde letos 20 dana i lepo smo se proveli. Svuda su išle, zoološki vrt, Avala, Ada, igraonice i šoping centri, baš svuda - kaže Srećko.

Foto: Twitter/@markojaric, Instagram/adrianalima

Nezaobilazno pitanje bilo je i ono vezano za priče da je Marko jedan od "krivaca" za razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović.

- Ne znam šta se tačno sve pisalo o tome, ali ja znam šta je istina. Ne pogađa me to odavno, to su izmišljotine koje me ne zanimaju - rekao je Jarić.

Soraji popodne zapalili auto, a ona uveče polugola otišla na Lukasov nastup i poručila da joj ne treba ni donji veš! (FOTO)

Kako kaže, ne bi voleo da njegove unuke krenu Adrijaninim stopama.

- Ne bih voleo da budu manekenke, mada uopšte nemam neke predrasude. Voleo bih da budu uspešne i ništa više. Neka se bave sportom. Imaju i energiju i motoriku - istakao je Srećko.

- Marko odavno nema devojku. Bila je jedna situacija davno gde sam sticajem okolnosti saznao ko mu je devojka i odlučili smo da ne bude ona. Savetovao sam ga tada da prekine zbog karijere - rekao je Jarić na pitanje o Markovom emotivnom životu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    2. oktobar 2017 | 16:28

    Odlučili smo da ne bude ona?? Pa nije to obligacioni odnos, pa da porodično odlučuju. Imao je najlepšu ženu Sveta pored sebe. Dokazao je da je vrlo "samostalan" i inteligentan u svojim emotivnim izborima.

  • BASA

    2. oktobar 2017 | 13:18

    Pravi otac ! Bravo cale !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA