U Beogradu se u utorak hitno zatvara jedna od najvažnijih ulica

Važno za sve one koji idu ka centru grada, ili žive tu

  • 0

Zbog pucanja magistralne toplovodne cevi u Njegoševoj ulici, neophodna je hitna intervencija "Beogradskih elektrana", pa će sutra od deset časova u ovoj ulici biti zatvorena jedna sobraćajna traka.

Provozali smo se Slavijom i okolnim ulicama: Evo zbog čega bi trebalo da izbegavate ovaj deo grada (VIDEO)

Za godinu dana uloženo 600 miliona dinara za sređivanje zelenih površina. Sledeći veliki izazov uređenje parka na Ušću (FOTO)

To je potvrdio vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Darko Glavaš.

- Zbog hitne intervencije "Beogradskih elektrana" na magistralnoj toplovodnoj cevi velikog promera u Njegoševoj ulici, sutra od deset časova će biti zatvorena jedna sobraćajna traka - rekao je Glavaš.

On je zamolio sugrađane za strpljenje kako bi svi ovi radovi mogli da se izvedu na kvalitetan način i što pre, a građani iz Njegoševe i zone oko Cvetnog trga dobili sve uslove za otpočinjanje grejne sezone.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Ekipe JKP "Beogradske elektrane" konstatovale su da je došlo do velikog gubitka vode, zbog čega je nemoguće uspostaviti sistem grejanja u ovoj zoni ukoliko se hitno ne otkloni kvar. Kako bi se izašlo u susret građanima i kako bi imali redovnu isporuku toplotne energije, radiće se u dve, a po potrebi i u tri smene. Radovi na saniranju ovako velikog kvara obično traju nedelju dana, ali učinićemo sve da budu završeni za dva dana. Odmah po završetku radova ekipa "Beogradskih elektrana", radove će nastaviti JKP "Beograd-put", kako bi se ova zona što pre osposobila za vozila javnog gradskog prevoza - dodao je on.

On je dodao da će, imajući u vidu da je Njegoševa ulica važna jer se u nju trenutno preusmerava saobraćaj zbog radova u Bulevaru oslobođenja i na Slaviji, na rešavanju ovog problema koordinisano raditi sve službe kako bi se kvar sanirao u najkraćem mogućem roku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA