Najnovije vesti
Vesti Beograd
KOLAPS U CELOM GRADU Zastoj na Gazeli, Slaviji, auto-putu, ZATVOREN DEO NOVOG BEOGRADA

KOLAPS U CELOM GRADU Zastoj na Gazeli, Slaviji, auto-putu, ZATVOREN DEO NOVOG BEOGRADA

Ovog popodneva u prestonici je nastao potpuni kolaps, ali ne samo na najvećim i najprometnijim saobraćajnicama, več i na onim sporednim! Najveće gužve ipak su na Gazeli u smeru ka gradu, u Ulici kneza Miloša i na Pančevačkom mostu u oba smera.

Pancevacki most Foto: R.Ristić / RAS Srbija
Pancevacki most
Vozila se jedva kreću na Gazeli
Foto: Naxi kamere, Printscreen / RAS Srbija
Vozila se jedva kreću na Gazeli

- Jako velika gužva stvorila se i u Ulici 29. novembra u smeru ka Pančevu. Vozila mile od Bogoslovije ka gradu, kao i u bulevarima Mihajla Pupina i Milentija Popovića, takođe, u smeru ka gradu - kažu iz Beogradskog taksija.

Oni dodaju da je nastao zastoj i na Mostarskoj petlji u smeru ka gradu i u Ulici kneza Miloša od Topčiderske zvezde ka gradu.

Gužve su primetne i na Autokomandi, posebno u Bulevaru oslobođenja, od Veterinarskog fakulteta do Trga Slavija, ali i na auto-putu od Autokomande ka mostu Gazela.

Taksisti kažu da je nastao kolaps i na Slaviji, kao i u Takovskoj ulici uzbrdo.

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

- Nema gde nema gužvi. U samom centru grada je potpuni kolaps. Na Trgu Nikole Pašića i u okolini Skupštine vozila se jedva kreću. Ništa bolja situacija nije ni na Novom Beogradu. Tamo je saobraćaj blokiran kod Ušća i to u više pravaca, odnosno u smeru ka Brankovom mostu, ka gradu, ali i u pravcu Novog Beograda - dodaju iz Beogradskog taksija.

U pojedinim delovima grada zastoji su nastali zbog posete predsednika Grčke Prokopiosa Pavlopulosa i njegove delegacije. On je došao u dvodnevnu posetu Beogradu.