≫ 

Jedna je voditeljka Granda, druga voditeljka RTS-a, nemaju puno toga zajedničkog, ali jednog MUŠKARCA dele već godinama! (VIDEO)

Voditeljke su otkrile tajnu svog sjajnog i mladalačkog izgleda

  • 1

Voditeljke Dragana Katić i Sandra Perović prisustvovale su seminaru i reviji popularnog beogradskog frizera Mister X-a, čijim rukama su se sa punim poverenjem pre puno godina maksimalno prepustile.

DEKOLTE ZA DESETKU! Dragana Katić u šestoj deceniji pokazala TOP liniju i zadala domaći zadatak! (FOTO)

Budući da Dragana krasi kamere "Granda", a Sandra RTS-a, i da sjajno izgledaju, njih dve su zajedno proćaskale na ženske teme.

- Koleginice su uvek zajedno na istom događaju, a obzirom da nas je isti čovek spojio, potpuno je logično da budemo ovde i pokažemo kako jedna svetlija, jedna tamnija dama, jedna sa dužom, jedna sa kraćom kosom može da izgleda - izjavila je Dragana.

- On tačno zna šta je za Draganu najbolje, šta je za mene najbolje - dodala je Suzana.

Foto: Telegraf

Pošto je nekada bila plava, pitali smo Draganu da li bi se ponovo vratila u čuveni tim koji se, po staroj dobroj izreci, bolje zabavlja.

- Obzirom da sam kod njega ne mogu nikad da kažem ikad. Ukoliko bi on odlučio i mene ubedio da ponovo tako nešto uradim, ja bih to uradila. Ja sada imam svetle pramenove tako da uopšte nisam daleko od toga - rekla je Dragana.

Foto: Telegraf

Budući da ste samostalne žene, čini se da je jedino frizer muškarac koji vam u životu može nešto narediti?

- U Miroslavljevom slučaju jeste. On je jedini koji može da mi naredi - našalila se Dragana.

Foto: Telegraf

- Ja ga se nekad i plašim, jer on ume da mi zapreti. I ja ne smem da mu pružam otpor, apsolutno - rekla je Sandra.

Voditeljke su otkrile i kada najčešće menjaju frizure, da li emotivni status utiče na to, a šta su sve ispričale o popularnom frizeru i iskustvima sa njim, pogledajte u intervjuu:

Pogledajte i kako je bilo na reviji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. oktobar 2017 | 18:12

    Mene je moja frizerka izbacila iz salona,odem ja kod frizera,i kad sam dosao na red sednem ja na stolicu,i pita me frizerka kako ce da me sisa, ja joj kazem SISAJ ME KO OVCU,ona me zacudjeno pita kako kao ovcu,a ja joj kazemSTAVIS MI GLAVU MEDJU TVOJE NOGE PA ŠIŠAJ,mars bitango jedna kazemi a ja se cudim sta sam pogresio pa zar se ovca tako ne sisa,ali moja frizerka je najbolja ipak me je osisala ali ne ko ovcu😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA