Gvozdenim šipkama, motkama i sekirom krvnički pretučen Elvis Bajram: Još jedan napad na gradonačelnika u Makedoniji (FOTO)

Bez svesti prenet u bolnicu

  • 1

Nije prošlo ni nedelju dana od oružanog napada na nezavisnog kandidata za gradonačelnika Kičeva, Alita Abazija, na koga je pucao i teško ga ranio A.A. iz tog grada na zapadu Makedonije, a danas je sa teškim povredama i bez svesti u gradsku bolnicu "8. Septembar" u Skoplju primljen Elvis Bajram, aktuelni gradonačelnik skopske opštine Šuto Orizari, koji je kandidat za istu funkciju na predstojećim lokalnim izborim.

Drama u Makedoniji: Pucano na kandidata za gradonačelnika i njegove saradnike

U okviru predizborne kampanje, Elvis Bajram je zajedno sa članom njegovog izbornog štaba Adnanom Memetom nameravao da se sretne sa građanima najveće romske opštine u Evropi, skopskog naselja Šuto Orizari.

Dok su išli ulicom Gvadalahara, njih su oko 17.50 časova napala četvorica nepoznatih muškaraca i počela krvnički da ih udaraju. Prvo su nasrnuli na Adnana, a potom su počeli da udaraju i Bajrama.

Povredjeni Elvis Bajram

Kada su ih pesnicama oborili na zemlju, počeli su da ih udaraju nogama, a potom i sa metalnim šipkama i drvenim motkama. Očevidci kažu da su ih tukli i sekirom.

Povredjeni Elvis Bajram

Kada je Elvis Bajram od krvničkih batina pao u nesvest, napadači su se razbežali, a teško povređeni gradonačelnik je sa kolima Hitne pomoći prebačen u skopsku gradsku bolnicu, gde je zbog povreda na glavi zadržan na lečenju.

Povredjeni Elvis Bajram

Incident je potvrdila i policija, koja traga za napadačima.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA