≫ 

ĐUKA DRASTIČNO SMRŠAO: Političar za pet meseci izgubio 32 kg, a ovako izgleda njegov jelovnik (FOTO) (VIDEO)

Vladimir se podvrgao dijeti zbog zdravstvenih problema. Ustanovljen mu je dijabetes tipa 2, mesečno se gojio i do 2 kilograma, a onda je na nagovor supruge, odlučio da ode kod lekara

  • 14

Poslanik SNS-a i voditelj emisije " Dobro jutro sa Đukom", Vladimir Đukanović poslednjih dana je u žiži interesovanja zbog sve boljeg izgleda za koju je zahvalna stroga dijeta kojoj se podvrgao u maju mesecu. Za pet meseci je izgubio 32 kilograma, i sa 146 došao na 116 kilograma. Tu ne planira da se zaustavi. Cilj mu je da ima 90 kilograma, na koje će, nada se, doći do maja, sledeće godine.

Đukanović oterao Jehovine svedoke s Banjičke pijace: Uradio sam to samoinicijativno, dobro delo za danas! (FOTO)

Brenin sin smršao neverovatnih 50 kilograma, pogledajte kako sada izgleda! (FOTO)

Vladimir se podvrgao dijeti zbog zdravstvenih problema. Ustanovljen mu je dijabetes tipa 2, mesečno se gojio i do 2 kilograma, a onda je na nagovor supruge, odlučio da ode kod lekara.

- Rekao sam sebi "ja ovo moram, ili ću umreti". Bio sam očajan zbog veće gojaznosti, a nisam puno jeo. Mrzelo me je da idem na posao, na sastanke i zborove gde sam morao da obučem odelo i stavim kravatu. Čak je i neprijatno kad odete u radnju, i kupujete sve u veličini 3 Xl - počinje Đuka priču za Telegraf.

Đuka je zbog sve češćih komentara prijatelja i poznanika, da se prepolovio za kratak period, na svom Jutjub kanalu, objavio i video prilog u kome savetuje ljude koji imaju problema sa kilograma, šta bi trebalo da učine.

ĐUKIN JELOVNIK:

06: 00 - ustajanje; caša jogurta sa ovsenim ili ražanim pahuljicama do 1, 5 posto masti,  ili ako je posni dan, onda uzmem dvopek

u 9:00 - doručak, najčešći obrok je salata, ali bez sireva, ugljenih hidrata, pavlaka i slično, znači klasična salata sa paradajzom, krastavcem, pilećim ili junećim mesom.

u 12:00 - užina je uglavnom kisela jabuka

u 15:00 - ručak - pileće meso ili nešto kuvano kao na primer, kuvani kupus, crveni pasulj, kuvana junetina

u 18:00 - druga užina, najčešće kisela jabuka, jer se najlakše vari, od voća zaboravite na banane, kivi, pomorandže

Foto: Promo

u 20:00 - večera najčešće čorbica, bitno je da poslednji obrok bude oko 4 sata pred spavanje.

ugljeni hidrati: sir od 0.5 % masti, jogurt od 0, 5, % i kiselo mleko, od jaja smem samo belance ne žumance..

napici: voda, čaj i limunada bez šećera, dozvoljeno mi je nekoliko kafa dnevno, takođe bez šećera, ništa gazirano, alkohol ne smem ni da liznem.

* Napomena: ako se nađete u situaciji da nemate kod sebe ništa, od toga što je predviđeno za taj dan, onda je bolje da pojedete bilo šta. nego da gladujete i preskačete obroke.

Foto: Promo

NEDOSTAJE MU GIBANICA, PIVO I RAKIJA

- Krenuo sam od maja sa dijetom, poenta je da ubrzate metabolizam, unoseći hranu na svaka tri sata. Nikako se ne upuštajte u to bez lekara. Jako je važno da vas pored nutricioniste pogleda i endokrinolog. Kontrole imam na svake tri nedelje, gde se prati smanjenje masnih naslaga, obično mi se tada i promeni jelovnik.Ne osećam umor, slabost, vrtoglavice, glad, prvih nekoliko dana je teško, posle se naviknete - navodi poslanik i dodaje da iako nije veliki gurman, nedostaje mu gibanica, punjeno pileće belo, a voleo je da popije pivo i rakiju. U šali kaže da su ljudi počeli da ga izbegavaju, jer gde god ode, umesto u lepa gurmanska jela, on gleda u svoju satnicu za obrok i naruči samo vodu.

- Daću sve od sebe da ispunim te cifre, želim da pokažem da sam karakter od čoveka. Bio bih srećan da bude tako do maja naredne godine. Ljudma savetujem da ne budu samouki, ili praktikuju savete drugih ljudi, već prvo kod lekara, pa onda sve ostalo - zaključuje Đukanović za Telegraf.

Daljinac

(I.Lazić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    2. oktobar 2017 | 22:51

    Nikada ga nisam gotivio, ali mu zelim ozdravljenje. Budimo prvi ljudi, a politika samo moze da zavadi i poljulja medjuljudske odnose.

  • Petar

    2. oktobar 2017 | 22:42

    Dokaz da mogu i političari da smršaju..haha..u svakom slučaju sve pohvale!!

  • Marija

    3. oktobar 2017 | 05:57

    Ja mu se divim. Ne volim ga kao političara, ali ovim je pokazao kakav je karakter. Skidam mu kapu za doslednost. Veliko bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA