Дневник и Вулкан издаваштво дарују књиге

НОВИ САД: Издавачка кућа „Вулкан издаваштво”, у сарадњи с „Дневником”, у наредном периоду дариваће читаоце нашег листа с две књиге.
с
Фото: Dnevnik.rs

Два читаоца, која се данас од 13 до 13.05 часова прва јаве на телефон 021/528-765, а до сада у овој акцији нису били добитници, биће даривани примерком књиге Томаса Олдеа Хевелта „Хекс - Вештица из Блек Спринга” у издању „Вулкан издаваштва”. Добитници ће књиге преузимати у књижари „Вулкан”, Змај Јовина 24.

Добро дошли у Блек Спринг, наизглед идиличан и живописан градић, који прогања вештица из седамнаестог века. Она хода улицама и улази у куће кад год то пожели. Сви знају да се њене очи можда никад неће отворити, она не гледа, али види све. Да ли је у питању натприродни феномен или само легенда? Питајте становнике Блек Спринга. Њима је вештица језиво стварна.

Ко год је ту рођен, осуђен је да ту остане до смрти. Ко год се ту настани, никада не одлази. Град је практично у карантину, под строгим високотехнолошким надзором, како би се спречило ширење проклетства. Фрустрирани што су изоловани од целог света, тинејџери Блек Спринга одлучују да се оглуше о правила, несвесни да ће тако гурнути град у најцрњу ноћну мору.

Ј. В.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести