Беочин: Тражи се партнер да заврши грађевину

БЕОЧИН: Општина Беочин објавила је оглас за инвеститоре заинтересване да заврше објекат у центру места започет пре више година, када су изграђени само темељи и први спрат. За потребне информације може се доћи лично у Општину Беочин, Светосавска улица 25 или се обратити телефоном на број 021 870-536.
Beočin, investitor se ne mora držati prvobitnog plana da gradi stanove  Foto: Dnevnik.rs
Фото: Инвеститор се не мора држати првобитног плана да гради станове Фото: Дневник.рс

Председник општине Митар Милинковић каже да је Општина власник незавршене некретнине и да нуди повољне услове потенцијалним инвеститоима, јер им је у интересу да објекат буде изграђен и у функцији.

“Започета грађевина се налази у самом центру Беочина и окружена је стамбеним објектима у Улици Цара Душана, Спортским центром и Домом здравља у непосредној близини. Објекат има планску документацију и обезбеђену инфраструктуру", навео је председник општине."Првобитно је била намера да се на поменутој локацији изгради стамбена зграда па се у изградњу кренуло с намером да објекат има 5.000 квадрата, приземље и четири спрата, са становима, али то сада не мора, већ инвеститори могу да изграде шта желе по свом нахођењу. Мада, дуги низ година у Беочину није изграђен стамбени објекат па је потражња за становима све већа”,  казао је за „Дневник” Митар Милинковић.

З. Делић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести