(VIDEO) MAJKA ROBIJA JER NIJE VAKCINISALA DETA Rebeka Bredou: Radije ću da sedim iza rešetaka nego da radim suprotno  svom uverenju!
Foto: Printscreen Youtube

drakonska kazna

(VIDEO) MAJKA ROBIJA JER NIJE VAKCINISALA DETA Rebeka Bredou: Radije ću da sedim iza rešetaka nego da radim suprotno svom uverenju!

Planeta -

MIČIGEN - Rebeka Bredou iz Mičigena osuđena je na sedam dana zatvora jer je odbila da sprovede sudsku presudu o vakcinaciji sina.

Njen bivši suprug, je na osnovu sudske presude dobio privremeno starateljstvo nad njihovim devetogodišnjim detetom da bi mogao da ga vakciniše.

Na osnovu zakona koji su na snazi u Mičigenu, roditeljima je dozvoljeno da preskoče ili odlože vakcinaciju deteta, u skladu sa njihovim uverenjima.

Bredou je, međutim, prekršila zakon jer nije ispoštovala dogovor sa bivšim suprugom postignut novembra 2016. godine da će njihov sin biti vakcinisan.

Ona i njen bivši suprug su, po rodenju deteta, odlucili da žive odvojeno nakon što su dobili sina, kada su doneli privremenu odluku o odlaganju vakcinacije. Bredou, inače majka dvoje dece dok joj je izricana presuda na sudu rekla je da je edukovana majka koja veruje u slobodu izbora.

Ona je izjavila da je vakcinacija deteta suprotna njenim verovanjima.

"Radije ću da sedim iza rešetaka nego da radim suprotno svom uverenju", rekla je Bredou.

Kurir.rs/BBC

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track