Душко Тошић: Никад боља атмосфера

Универзални дефанзивац Бешикташа Душко Тошић накнадно је добио позив да се прикључи репрезентацији, након повреде Спајића. Искуство је на његовој страни и није искључена могућност да буде у стартној постави у Бечу, на позицији штопера.
Dusko Tosic
Фото: FoNet

„Био сам одсутан десет месеци, али сам све време на вези са саиграчима, испратио сам сва дешавања и утакмице. Посебно ме радује што се у репрезентацији након дужег времена види и осећа одлична атмосфера. Квалификације су скоро готове, а ми нисмо претрпели ниједан пораз. Што није баш уобичајено за нас. Група нам није била лака, селекције без звучних имена али изузетно јаке колективно. Спреман сам да помогнем, испуним сваки поверен задатак без обзира на место у тиму“, истакао је Тошић.

Сви мисле да ће Србија сутра имати у yепу мондијалску визу.

„Најтеже је кад се помисли да је “све готово”, а још увек није. Имамо адуте за оптимизам, леп је осећај надати се добрим стварима које треба да се догоде. Даћемо све од себе да славимо тријмуф против Аустрије. Народ воли репрезентацију. Фудбал је спорт "број 1" у Србији, сада може да се на сваком кораку види еуфорија, сви су уз ову екипу. Никад, бар у скорије време, није била таква атмосфера“, напоменуо је Тошић.

Инвазија српских навијача на стадион “Ернст Хапел” је кренула…

„Трибине ће бити преплављене нашим људима не само из Аустрије, већ и Швајцарске и Немачке.Та подршка ће много значити младим репрезентативцима. Навијачи у Србији не праштају неуспех. То уме да погоди младе играче и зато ће ветар у леђа који ће дати публика бити важан за коначан успех“, закључио је Душко Тошић.

З. Р.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести