Luna i Sloba
Printscreen
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Ona je otkrila da je ponosna na sina, i da mu ne zamera što se zaljubio, jer je Luna Đogani jako lepa devojka.

Ona je otkrila da su priče o tome kako živi u stanu svoje žene smešne, te da on ima sve što poželi u životu, pa i svoj stan.

- On je moj sin. Ljubav je čudo. Vidim da se zaljubio u Lunu i zašto da ne. Lako je osuditi mlade ljude. Svi smo mi vodili ljubav i to je tako. Rekla sam mu kad uđe u rijaliti da se samo ne tuče i da ne psuje, sve ostalo neka radi. On je moj ponos i moja dika - rekla je ona.

Komentari (5)

Kiseli kupus

05.10.2017 23:21

Kakva aspida. Raduje se što se sin rešio žene jer je nije "poštovala" ni bila po njenom ukusu. Mama te voli, mami je teško, mama, mama, mama....mali mamin dečače.

SAVA

06.10.2017 12:57

@Kiseli kupus - Slobo samo napred, samo prati svoje srce, ti si poseban momak. Izabrao si pravu.Tvoja karijera kreće u velikom usponu.....Luna je izuzetna devojka, visoka, prelepa, dobra, odmerena , harizmatična i zna da voli, da ceni vrednosti. Osećajna. Prava žena za tebe.Jednostavno, vi ste dve polovine, konačno sastavljene. Želim vam svu sreću ovoga sveta i puno dece,,,,,, .

maja

06.10.2017 15:00

@Kiseli kupus - Bravo, sad se vidi da je sa razlogom nije postovala! Eto joj prije Bukve pa nek se postuju

eh, moderno doba...

06.10.2017 00:00

Luna ni l od zapravo lepote, ali to je u ovom slučaju najmanje bitno. Interesantno je kako je ta baba "velikodušna, moderna i puna razumevanja" - ali preko leđa snajke. He, he, "sigurno" je da bi takvu reakciju i sve te osobine pokazala isto i da se njena snaja (koja god, pa i ta koja je) zaljubila (ili "zaljubila") i ponizila njenog sina pred celim svetom. Ili još jače - da je njen muž, odn. Slobin otac u pitanju i u takvoj nekoj situaciji. Ma sram ih bilo sve licemere.

ILDA

06.10.2017 12:50

@eh, moderno doba... - Sloba je super lik. Njihov brak je odavno pukao..Luna je visoka, lepa stasita i pametna devojka, zna šta hoće od života i izabrala je njega. Ludo su zaljubljeni. Takve se stvari dešavaju samo jednom u životu. Ona je žena njegovog života.Ostaće zauvek zajedno.Nema tu poniženja, to je život. Kad ljubavi nestane u braku, to je kraj...bolje jdobar razvod, nego loš brak....a takav su imali... to je sasvim normalno... pustimo ljude da odlučuju o svoim životima i ne petljajte se tamo gdevam nijie mesto